“Durstīgie” Lauvas
. Ziedu horoskopā – mežrozīte, saulespuķe un roze

No 24. jūlija līdz 2. augustam dzimušie ir Uguns stihijas Lauvas, un viņu zieds pēc ziedu horoskopa ir Mežrozīte.

7492293094_b

Ar plikām rokām viņu nepaņemsi! Mazās adatiņas, kas klāj stumbru, ir domātas, lai sevi aizstāvētu. Mežrozīte ir roze, kas aug savvaļā, tāpēc mīl dzīvi, kurā nav nosacījumu un likumu, bet valda rīcības brīvība un savstarpēja paļaušanās vienam uz otru. Tiekdamās atbrīvoties no ierobežojumiem, mēdz būt stūrgalvīga un nesavaldīga, bet ar labu sirdi. Drosmīga, gatava cīnīties par savām interesēm līdz galam. Ar draugiem ir atklāta un atsaucīga, bet dažkārt skarbā vai vienaldzīgā izturēšanās ir veids, kā nosargāt savu jūtīgo un ievainojamo sirsniņu.

 

No 3. līdz 12. augustam dzimušie ir Zemes stihijas Lauvas, un viņi ir kā Saulespuķe.

helianthus940x627

Saulespuķei ir svarīgi atrast savu vietu zem saules, tāpēc daudz strādā un solīti pa solītim virzās uz nosprausto mērķi. Panākumi neaizmiglo prātu, konflikti neapstādina un nenocietina dvēseli. Saulespuķe ir uzstājīga un strādīga. Agri izveido karjeru, un, ieņemot noteiktu vietu sabiedrībā, ne par ko no tās neatteiksies. Daži virzās uz priekšu, bet citi – pa apli līdzi saulei! Slimīgi uzņem neveiksmes, bet prot ar tām cīnīties, dzīvē ieņem stingru pozīciju, labvēlīgi ietekmē apkārtējos.

 

No 13. līdz 23. augustam dzimušie ir Gaisa stihijas Lauvas, un viņi līdzinoties Rozei.

b99676929z-1_20160225143818_000_ge7ehpve-1-0

Roze vienmēr ir pamanāma, jo atšķiras no citiem, tāpēc tas var kļūt par pamatu citu skaudībai, tenkām un aprunāšanai. Ap viņu tiek vērptas intrigas. Grūti ir iemantot Rozes labvēlību. Viņa pieradusi it visā būt pirmā. Pret sevi prasīga, strādā līdz pat spēku izsīkumam, tāpēc jārūpējas par savu veselību un jāatrod laiks labam miegam. Personīgajā dzīvē Roze ir mīloša un sargājoša. Tuviem cilvēkiem dāsni dāvina savu mīlestību.

la.lv

Leave a Comment