Dvīņiem impulsīvi lēmumi, bet Mežāzim patīkami finansiāli pārsteigumi; Mēneša Horoskops visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas tagad ir atvērtas svaigām un oriģinālām idejām un pilnas entuziasma. Iespējamas jaunas romantiskas attiecības un kopīgas nākotnes plānošana. Ir svarīgi sākt strādāt patstāvīgi un parādīt savas stiprās puses. Panākumi būs tavi, un tu ar tiem leposies. Jebkurā vietā tu tagad esi gaidīts viesis. Tev ieteicams doties ceļojumos, risināt sarunas, slēgt oficiālas alianses un partnerattiecības.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Aprīlī Svariem galvenā uzmanība būs pievērsta materiālajām vērtībām, mājīgumam un komfortam. Šis ir labvēlīgs laiks lietišķai darbībai un karjeras attīstībai. Attiecībās ar partneriem valdīs stabilitāte, taču jaunas pazīšanās jāuzsāk piesardzīgi un uzmanīgi.

Aprīlis ir labvēlīgs mīlas attiecību uzlabošanai. Iepriecini mīļoto cilvēku ar uzmanību, maigumu un dāvanām. Izvairies no greizsirdības iemeslu radīšanas.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni tiks pamanīti sava personīgā šarma un pievilcības dēļ. Jūs atbalstīs kolēģi un partneri. Šajā periodā tev var pietrūkt romantikas, taču jābūt piesardzīgam ar pašapmierinātību un tieksmi pēc baudas. Ja esi vadītājs, padotie var izrādīt neapmierinātību ar tavām vājībām.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem, strādājot ar dokumentiem. Tavā personīgajā dzīvē viss ir stabils un harmonisks. Šis ir lielisks laiks pārcelties vai ceļot. Tev var piemist radoša tieksme un vēlme īstenot jaunus projektus.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Aprīlis ir sagatavojis patīkamus finansiālus pārsteigumus Mežāžiem. Šis periods ir labvēlīgs darījumiem, pirkumiem, pārdošanai un investīcijām. Tava pieredze un zināšanas, kā arī priekšniecības un citu ietekmīgu cilvēku atbalsts palīdzēs tev gūt panākumus darbā. Šajā periodā veiksmīgi atrisināsies visi juridiskie jautājumi.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Aprīlis Ūdensvīriem sagādās prieku mīlestībā un ģimenes attiecībās. Šis ir labvēlīgs laiks saskarsmei ar bērniem un vecākiem radiniekiem, iespējamas saderināšanās un laulības. Ceļojumi un komandējumi būs izdevīgi un vēlami.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Aprīlis Zivīm sniegs iekšējas brīvības sajūtu. Droši lūdz palīdzību ietekmīgiem cilvēkiem – viņi tevi sapratīs un labprāt palīdzēs. Tavas lietišķās attiecības būs veiksmīgas, un tu spēsi efektīvi atrisināt visas problēmas.

Leave a Comment