7 dzērieni, kas palīdzēs tev iegūt plakanu vēderu- gatavojies vasarai

 

1. Ūdens ar ledu

Visas dienas garumā 15 minūtes pēc ēšanas dzer ūdeni ar ledu. Ledainais ūdens paātrina vielmaiņas darbību, uzlabo reģenerācijas procesus šūnās un dāvā Tev enerģiju cīnīties ar uzkrātajiem taukiem.

2. Ūdens ar kokosriekstu pienu

Kokosriekstu piens, kas atšķaidīts ar ūdeni – superlīdzeklis vielmaiņas paātrināšanai un organisma apgādāšanai ar ūdeni. Visa būtība ir tajā, ka kokosriekstu ūdens satur ļoti lielu daudzumu elektrolītus. Jo vairāk elektrolīti, jo vairāk enerģijas Tavs ķermenis saražo, izmantojot visus iespējamos resursus. Ja vien Tu zini, kur var nopirkt kokosriekstu pienu – tad šodien pat sagādā sev tādu dāvanu un pagatavo sev kokosriekstu ūdeni!

3. Pasterizēts piens

Katru dienu izdzer glāzi pasterizēta piena, pat ja Tev tas ne visai garšo, jo tas Tev palīdzēs atbrīvoties no toksīniem, kas sakrājušies Tavā organismā, kā arī piens ar zemu tauku saturu palīdzēs Tev nomest lieko svaru.

4. Dārzeņu sulas

Dārzeņu sulas ir ne tikai pārpildītas ar vitamīniem, bet tās arī labvēlīgi ietekmē zarnu darbību, stimulējot Tavu organismu. Aizstājot uzkodas ar dārzeņu sulā, Tu noteikti notievēsi. Vēl viens pluss ir tas, ka tūlīt pēc tam, kad būsi izdzēris glāzi kādu dārzeņu sulu, Tev radīsies sāta sajūta, tā kā šīs sulas palīdz arī pret pārēšanos.

5. Kokteiļi svara samazināšanai

Ļoti daudzi izturas ar aizdomām pret dažādiem maisiņiem ar dīvainiem pulverīšiem, kurus ir jāieber ūdenī un jādzer, jo valda uzskats, ka tajos ir ļoti daudz organismam bīstamas ķīmijas, taču, ja pakonsultējas ar ārstu, tad droši var izvēlēties speciālus kokteiļus ar bioloģiskām sastāvdaļām, kuri palīdzēs Tev ātrāk un efektīvāk nomest svaru, saglabājot lielisku pašsajūtu!

6. Zaļā un melnā tēja

Zaļā un melnā tēja sekmē toksīnu izvešanu no organisma, zarnu un kuņģa attīrīšanos, kā arī stimulē organismu aktīvai darbībai. Cilvēki, kuri bieži dzer tēju, notievē divas reizes ātrāk! Uzmundrinošās vielas, kas atrodamas tējā, palīdz Tev būt enerģiskam, pat ja Tu “sēdi” uz ļoti stingras diētas.

7. Arbūzu smūtijs

Tas ir ne tikai garšīgs, bet arī ļoti efektīvi palīdz cīņā ar liekajiem kilogramiem, kā arī nekas labāk neattīra organismu. Šis dzēriens ir lieliska izvēle tiem, kas mīl saldu, bet cenšas sevi ierobežot. Arbūzu smūtiju var droši dzer lielā daudzumā, neuztraucoties par to, ka Tu varētu pieņemties svarā!

Leave a Comment