Dziedātājs un trīs meitu tēvs Edgars Kreilis tomēr nespēj saglābt laulību

Dziedātāju Edgaru Kreili (26) daudzi iepazina 2013. gadā, kad viņš piedalījās TV3 šovā “Koru kari”, pēcāk ar labiem panākumiem viņš startēja šovā “X faktors” un konkursā “Supernova”, kur tika līdz finālam, ziņo la.lv portāls kokteilis.lv.

Tomēr veiksme mūzikas jomā diemžēl ir ietekmējusi jaunā talanta privāto dzīvi. Žurnālam “Kas Jauns” tapis zināms, ka jau kādu laiku trejmeitiņu tēvs dzīvo šķirti no ģimenes un apsver arī laulības šķiršanu oficiāli.

Ar sievu Katrīni abi iepazinās pateicoties šovam “Koru kari”, kur Katrīne dziedāja Žorža Siksnas vadītajā Jelgavas Tirkīzzilajā korī un pēc šova turpināja dziedāt Siksnas vadītajā ansamblī, kam piepulcējās arī Edgars Kreilis. Pēcāk abi jau kā precēts pāris piedalījās “Koru karu” turpinājumā, dziedot Normunda Jakušonoka vadītajā Rīgas Zelta korī. Šova laikā pasaulē nāca Kreiļu pirmā meita Kerija. Vēl pēc diviem gadiem pāris sagaidīja otro meitu Elisu. Savukārt pērn šova “X faktors” laikā tapa zināms, ka ģimenei piepulcējusies arī trešā meitiņa.

Pirms gada, piedaloties televīzijas “STV Pirmā!” šovā “Melu detektīvs” atklājās, ka ģimenē ne viss ir tik rožaini, kā daudziem izskatās un strīdi ir visai bieži. Edgars Kreilis atklāja, ka strīdus spēj aizmirst visai ātri, kamēr sieva tos atceras ilgi un tas ir daudzu nesaskaņu pamatā.

Lasi arī: Saeima noraida ideju pensionāriem saņemt 50% no mirušā laulātā pensijas

Savulaik Kreilis presei ir atklājis, ka pats audzis ģimenē, kur tēvs lietojis alkoholu un tā ietekmē rīkojis skandālus, tādēļ pats, rādot labu piemēru meitām ne smēķē, ne lieto alkoholu, bet strādā trīs darbos, lai ģimeni pilnībā nodrošinātu. Līdzās mūzikai Edgars ir projektu vadītājs hokeja piederumu internetveikalā un pārdevējs gaļas un desu veikalā “Iecēnu delikateses” Ozolniekos. Viņš ir atzinis, ka meitas ir viens no iemesliem, kas liek viņam sasniegt vairāk un iet uz priekšu.

Šķir otru lapu, lai izlasītu, ko saka pats dziedātājs un redzētu ģiemenes FOTO

Leave a Comment