Vai atceries Estrelitu no ‘Estrelita-Netīrā Seja’? Apskaties, kā viņā izskatās tagad!

estrelita-netira-seja

Filmēšanās telenovelē Estrelita– Netīrā Seja, ir viena no Sonjas Smitas veiksmīgākajām lomām, kā arī seriāls ieguva milzu popularitāti visā pasaulē, arī Latvijā.

Tiem, kas neatceras, atgādināšu seriāla sižetu:

Migels Anhels ir vienas no bagātākajām ģimenēm Karakasā atvase, bet nabadzīgā Estrelita ir strādīga avīžu tirgotāja. Sākums ir skaists– viņi satiekas, iemīlas un apprecas. Diemžēl viņu lielo mīlestību aizēno Migela Anhela vecāku– Horācija un Rebekas pretestība, Horācija psihiskā Sli**ba, kas padara viņu ļoti bīstamu, kā arī Migela Anhela bijušās draudzenes, Santas Ortigos, nenoplakusī mīlestība pret viņu. Horācijs ir ne tikai slims, bet arī sadarbojas ar narkotiku tirgotājiem, kā arī vēlāk stāstā atklājas, ka tieši viņš jaunībā ir nogalinājis Estrelitas māti, kā arī veicis bērnu nolaupīšanu.

Estrelitas tēlu atveidoja Sonja Smita, dzimusi ASV, 1972. gadā, , venacuēļu izcelsmes aktrise, kura pazīstama ar savām neskaitāmajām lomām telenovelēs. Sonja tekoši runā spāņu, angļu un vācu valodās, viņas māte ir vāciete, kura uzauga Venacuēlā. Savu popularitāti kā atrisi ieguva tieši saņemt iespēju 20 gadu vecumā atveidot Estrelitas Montenegro lomu telenovelē Cara Sucia, jeb no spāņu valodas– Netīrā Seja, ko šeit rādīja ar nosaukumu Estrelita– netīrā seja.

Tagad aktrise ir 44 gadus veca un jāsaka, ka izskatās lieliski, kā arī joprojām aktīvi filmējas dažādos seriālos un filmās.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu kā viņa izskatās tagad:

Leave a Comment