Fen-šui noslēpumi: lūk, ko kategoriski ir aizliegts likt uz galda

Tukši trauki

Uz pusdienu galda nedrīkst likt tukšas vāzes, šķīvjus un pudeles. Ja trauki būs tukši, arī galds būs tukšs, jo pēc fen-šui tukšums ir saistīts ar naudas trūkumu un dažādām grūtībām.

futuristic-living-room-table-with-wooden-style-stand-on-extraordinary-carpet-applied-in-modern-living-room-that-also-equipped-with-elegant-tv-cabinet-016

Naži un asi priekšmeti

Ja Jūs uz sava pusdienu galda atstājat nazi, kas tur paliek visu nakti vai arī tas tur atrodas visas dienas garumā – tuvākajās dienās ir gaidāmi strīdi ar tuviniekiem. Tas pats attiecas arī uz darba galdu. Centieties visus asos priekšmetus glabāt tā, lai priekšmeta asā daļa nebūtu redzama vai arī vienkārši ielieciet to galda atvilknē.

Somas

Ja Jūs uz sava galda atstājat somu, tad kaut kas tuvākajā laikā neies tā, kā Jums gribētos. Uzliekot somu uz galda, Jūs izrādāt necieņu pret savu māju, tādējādi piesaistot negatīvo enerģiju.

Sīknauda

Ir tāds ticējums, ka sīknauda, kas palikta zem galdauta, piesaista naudu, taču, ja esat sīknaudu uzlikuši tieši uz galda virsmas vai arī uz galdauta, efekts būs pretējs.

Tuvu cilvēku fotogrāfijas

Ja Jūs uz sava darba galda glabājat fotogrāfiju, tas var izraisīt attiecību pasliktināšanos ar šo cilvēku, kas tajā attēlots, jo nevar jaukt kopā divas dažādas enerģijas.

 

Leave a Comment