Gards pīrāgs ar vistas gaļu un sezama sēklām

d7taafdnwye

Pagatavošana:

Biezpienu sakuliet kopā ar olām, olīveļļu, cepamo pulveri un sāli. Pievienojiet klāt miltus, tad pakāpeniski lieciet klāt arī sezamu miltus (vai jebkādus citus miltus pēc sava ieskata). Gala rezultātā jāiegūst bieza mīkla.

Pildījumam smalki sagrieziet vārītās olas. Vistas fileju sagrieziet smalkos kubiciņos un uz sausas pannas cepiet to vidēji 10 minūtes. Pievienojiet visam klāt smalki sagrieztos lociņus. Cepamajā formā ielejiet 1/3 mīklas (vēlams, ka tā būtu silikona forma ar 25 cm diametru). Pa virsu klājiet pildījumu, sāli un piparus.

Tad visam pāri pārlejiet atlikušo mīklas daļu. Apberiet pāri sezama sēklas un, ja vēlaties, varat bērt arī linsēklas. Cept nepieciešams 180 grādos vismaz 40 minūtes.

Lasi vēl: Recepte: Gards gaļas pīrāgs, kuru pat sievasmāte novērtēs

Avots: fithacker.ru

COMMENTS

Leave a Comment