Gaujas tramvajs atsācis darbu

No 11.maija Gaujas tramvajs uzsācis septīto sezonu un atsācis kursēt Valmieras galvenajā ielā – Gaujā, sniedzot iespēju valmieriešiem un pilsētas viesiem izbaudīt skaistu ainavu un izzināt interesantus stāstus.
Gaujas tramvajs Latvijas simtgadi sagaidīs košos toņos, bet par patriotiskiem stāstiem, kas saistīti ar Valmieru, brauciena laikā vēstīs tramvaja kapteiņi.
Gaujas tramvaja piestātne atrodas Valmieras vecpilsētā pie Valmieras Mūzikas skolas. Maijā tramvajs kursēs piektdienu vakaros, sestdienās un svētdienās. No jūnija līdz augustam, sākoties aktīvai tūrisma sezonai, tas kursēs biežāk un pasažierus vizinās arī otrdienās un ceturtdienās. Gaujas tramvajs var uzņemt 25 līdz 30 pasažierus, viens brauciens ir aptuveni 45 minūtes ilgs.
Biļetes cena: 3 EUR pieaugušajiem, 2 EUR studentiem, skolēniem un pensionāriem (uzrādot derīgu apliecību). Savukārt pirmsskolas vecuma bērniem brauciens ir bez maksas.
Plašāka informācija par publisko braucienu laikiem un individuāliem grupu braucieniem ir pieejama mājaslapā www.gaujastramvajs.lv, kā arī zvanot pa tālruni 27828221 vai rakstot [email protected].

Leave a Comment