Ģimenes bezatbildības dēļ mirst 11 mēnešu vecs zīdainis; Kā tas notika?

Džeksons Tailers bija tikai 11 mēnešu vecs veselīgs puisītis, kad viņa dzīve pēkšņi aprāvās, tā īsti nemaz nesākoties.

Mazais puisītis atgriezās no baznīcas kopā ar saviem ģimenes locekļiem, kuri bija viņa tante, vecvecāki un vēl viens mazbērns. Tas notika ap 3:00 pēcpusdienā. Neviens neatcerējās ienest iekšā Džeksonu, kurš palika mašīnā aptuveni 2 stundas.

Mašīna uzkarsa līdz 78 grādu karstumam. Ģimene apjauta notikušo tikai tad, kad Džeksona māmiņa bija pamodusies 5:30 pēcpusdienā, pēc strādātas nakts maiņas Slim**cā kā medmāsa. Viņa jautāja pēc sava dēla un izrādījās, ka viņš ir atstāts mašīnā.

“Izrādās, ka viņu prātus vairāk bija nodarbinājušas citas lietas,” apgabala šerifs skumji nosaka. “Starp 3 pieaugušajiem bija slikta komunikācija, jo katrs domāja, ka kāds cits Džeksonu būs ienesis iekšā. Neviens to nemaz neapsprieda.”

Puisīša māte steidzās, lai sniegtu sirds masāžu un nekavējoties devās uz Slim**cu, kurā viņa strādāja. Tur tika konstatēta puisīša Nā*e.

Puisīša māte ir izmisusi un satriekta, tā pat kā viņas līgavainis. Tas bija viņu vienīgais bērniņš.

“Mana līgavaiņa ģimene ir atstājusi savas mājas, lai brauktu mūs atbalstīt. Liktu mums ēst, kad neēdam un liek mums celties no gultas, kad vienīgais, ko gribētos, būtu palikt gultā un raudāt.

Mēs pat nespējām ieturēt vakariņas restorānā, jo pie blakus galdiņa mazai meitenītei tika svinēta 1 gada dzimšanas diena. Es izplūdu asarās un mums nācās aiziet.”

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment