Horoskops 12.oktobrim – labvēlīga diena! Centieties padarīt savu dzīvi krāšņāku!

Svari

Iespējams, ka saspīlēta sociāli politiska situācija ietekmēs jūsu psihi un pasaules uzskatu. Palielināsies interese par politiskiem notikumiem un plašsaziņas līdzekļiem. Ir ieteicams palikt mierīgiem, nepārspīlēt, jo ir iespējamas nervu Sli**bas.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – nākotne sola noslēpumus, katram savu!

Skorpions

Iespējama saaukstēšanās un hronisku slimību saasināšanās. Rūpējieties par uzturu, dodiet priekšroku dabiskiem, svaigiem produktiem un sulām. Varbūt nepatīkamas ziņas, kas var jūs satraukt. Saziņa ar dzīvniekiem palīdzēs daudziem atjaunot līdzsvaru un harmoniju sajūtās un domās. Ir zināms, ka dzīvnieki pat var izārstēt noteiktas Sli**bas.

Strēlnieks

Šodien jums pietuvojas neveiksmes daudzās dzīves jomās. Uzmanīgi novērtējiet situāciju, mēģiniet veidot pareizo pasaules uzskatu. Nav nepieciešams pārāk koncentrēties uz profesionāliem jautājumiem. Ir vairāk noderīgi izdarīt individuālu darbu, mīļāko lietu. Palielināta atsvešināšanās ģimenes attiecībās prasa pārdomāt savu uzvedību un attieksmi.

Mežāzis

Diena ir labvēlīga āra aktivitātēm tuvinieku lokā. Iespējams, ka jums būs iespēja novērtēt savus draugus. No viņiem jūs saņemsiet vērtīgu padomu jautājumos par sirdi un karjeras palīdzību. Nepalieciet viņiem parādā. Ieteicamais sports, iespējama fiziskā aktivitāte. Ja jums ir bērni, pievienojiet tos savām nodarbībām.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 8. – 14. oktobrim – iespējamas finansiālas grūtības!

Ūdensvīrs

Šī diena daudzos veidos solās būt labvēlīga. Tas var attiekties uz radošām tikšanām, saziņu ar mīļajiem. Plānotās iepriekšējās darba nedēļas aktivitātes un ģimeņu labklājība veicinās jūtu harmoniju un līdzsvaru.

Zivis

Jūs gaida vilšanās savās spējās, tad pašapziņas un emocionalitātes kāpums. Tomēr, neskatoties uz to, ka šī diena parasti tiks nokrāsota nepatīkamās krāsās, jūs varēsiet izmantot vispārējo labvēlīgo stāvokli no zvaigznēm un mainīt to uz labāku.

Avots: vedmochka

Leave a Comment