Finanšu horoskops nedēļai no 8. – 14. oktobrim – iespējamas finansiālas grūtības!

Iknedēļas horoskops – tavs labākais palīgs materiālo jautājumu risināšanā. Iespējams, šonedēļ jūs varēsiet uzlabot savu finansiālo stāvokli, astrologi, zvaigznes un noderīgi padomi jums palīdzēs ar to.

Dažām zodiaka zīmēm rudens sākums būs saspringts. Marsa spēcīgās ietekmes dēļ kādam būs jāsaskaras ar nopietnām finansiālām grūtībām, bet grūtās situācijās planētas patrons vienmēr varēs sniegt nepieciešamo palīdzību. Sakarā ar to, ka Venēra tiks vājināta, zodiaka apļa pārstāvji var mierīgi veltīt laiku, lai atrisinātu darba un materiālos jautājumus, un neuztraukties par problēmām viņu personīgajā dzīvē. Vai izdosies sasniegt savus mērķus no 8. līdz 14. oktobrim, pastāstīs astrologi.

Auns

Pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei uz Aunu, nākamā nedēļa būs produktīva. Visveiksmīgākais būs komandas darbs. Pamatojoties uz pieredzējušiem kolēģiem, Auns varēs kvalitatīvi veikt savus darba pienākumus, kas ietekmēs viņu darba efektivitāti. Šonedēļ tas viss ir atkarīgs no pūlēm. Smags darbs var būt iemesls naudas atlīdzībai vai algas pieaugumam. Saturna ietekme var liegt Aunam, iegūtu bezjēdzīgas lietas, izvairīties no nevajadzīgiem tēriņiem, šonedēļ astrologi iesaka apmeklēt veikalus tikai tad, kad tas ir nepieciešams.

Vērsis

Vājināta Mēness un Venēras ietekme var ietekmēt Vēršu vispārējo stāvokli. Šī iemesla dēļ slinkums, apātija un slikts garastāvoklis viņus spiedīs visu nedēļu. Iespējams, tas ietekmēs Vērša darba spējas un radīs daudzas citas nepatikšanas. Paaugstināta Marsa un Neptūna enerģija var atņemt Vērsim modrību, tāpēc šonedēļ astrologi iesaka izvairīties no jaunām paziņām un būt  uzmanīgākiem ar naudu, ir iespēja, ka Vērsis saskarsies ar Krā***kiem vai vienkārši zaudēs naudu neuzmanības dēļ.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – vajadzēs paļauties uz sevi!

Dvīņi

Saturna ietekme pozitīvi ietekmēs Dvīņu garīgās spējas, jo būs daudz vieglāk izpildīt darba pienākumus, atrisināt svarīgus jautājumus un pieņemt lēmumus. Varbūt šonedēļ Dvīņi saņems labu finansiālu kompensāciju par iepriekšējiem centieniem, kas paaugstinās jūsu garu un sniegs jums produktīvāku darbu. Lai atjaunotu nedēļas laikā iztērēto enerģiju nedēļas beigās, jums vajadzētu veltīt laiku atpūtai un draugiem, taču nekādā gadījumā jums nevajadzēs aizdot naudu, pretējā gadījumā būs jāgaida ilgs laiks, lai to atgūtu.

Vēzis

9. oktobris ir visbīstamākais periods, jo šajā dienā tiek gaidīts Jauns Mēness. Nakts gaismasmekļa vājinātā ietekme var ietekmēt Vēža emocionālo veselību, kas var izraisīt kļūdas. Šajā laikā astrologi iesaka ietaupīt naudu, nevis aizdot un pat atlikt komunālo pakalpojumu rēķinu apmaksu. Katra no iepriekš minētajām darbībām var ietekmēt Vēžu budžetu. Nākamajās dienās Vēži varēs strādāt kā parasti, taču ir maz ticams, ka viņi spēs sevi izteikt, kā arī izpildīt darba pienākumus, un vēlreiz ir vainīgs pastiprinātais Marss.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment