Horoskops 2023. gada 31. martam

Lauva

Šodien vari atļauties tērēt izklaidei, atpūtai vai vaļaspriekiem. Izdevumi maciņā smagi nesitīs, finanses vari plānot tā, lai līdz nākamās naudas atnākšanai justos komfortabli.

Jaunava

Šodien nāksies samierināties ar to, ka ne viss notiek tā, kā vēlies, un nedaudz piekāpties. Bet nepārspīlējiet ar līdzjūtību, joprojām nav vērts piekrist nosacījumiem, kas jums ir acīmredzami neizdevīgi un neērti. Mēģiniet atrast kompromisu.

Svari

Noteikti veltiet laiku, lai parūpētos par sevi. Dodieties uz sporta zāli, peldbaseinu, apmeklējiet skaistumkopšanas salonu, masieri vai kosmetologu. Un, ja pēdējā laikā parādījušās kaites, neatliec vizīti pie ārsta ilgāk.

Skorpions

Šodien jūs varat atļauties doties nelielā ceļojumā atpakaļ bērnībā. Vai vēlaties braukt ar izbraucieniem un pēc tam ēst daudz vates? Vai arī skatīties savu iecienītāko multfilmu? Neliedz sev to, arī tev vajag atpūsties, un pozitīvas emocijas tev noteikti nekaitēs!

Strēlnieks

Piektdien jūs varat saskarties ar kritiku. Jums nevajadzētu dot nolaišanos personai, kas nolemj jūs mācīt, taču jums arī nav jāuzsāk liela mēroga militārās operācijas. Centieties īsi, bet skaidri paskaidrot sarunu biedram: personīgo viedokli sauc par personisku, jo tas it kā jāpatur pie sevis.

Mežāzis

Pievērsiet uzmanību personīgo attiecību jomai. Apsveriet, kuras saites jums ir jānostiprina un kuras ir jāsarauj. Atbrīvojieties no nenoteiktības, atzīmējiet visus “i” un nebaidieties rīkoties izlēmīgi!

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Ūdensvīrs

Neuzticieties saviem paziņām no interneta – viņiem nav jāzina jūsu precīza adrese, tālruņa numurs un citi dati. Kopīgot ar viņiem intīmas fotogrāfijas/video arī nav tā vērts, pastāv liels risks, ka cilvēks saturu izmantos pavisam citādi, nekā gaidījāt, un publiskos vai izmantos kā šantāžas līdzekli.

Zivis

Izturieties pret saviem darba pienākumiem pēc iespējas atbildīgāk – nevajag saasināt attiecības ar priekšniecību, jo īpaši tāpēc, ka ar priekšnieku esat labā stāvoklī. Tāpēc sanāciet kopā un nesabojājiet labvēlīgo iespaidu! Turklāt, ja visu neizdarīsi tieši tagad, iespējams, nāksies upurēt nedēļas nogali.

Leave a Comment