Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Plutons, transformācijas planēta, ieiet Ūdensvīrā uz 20 gadiem. Šis notikums nepaliks bez pēdām un ietekmēs visus zīmju pārstāvjus. Par to, ko sagaidīt no šī notikuma, pastāstīs slavenā Andžela Pērla.

Plutons reti maina zīmes, tāpēc tā pāreja tik ļoti ietekmē notikumus mūsu dzīvē. Eksperti iesaka ieklausīties Andželas padomos, lai izvairītos no nepatikšanām, būtu gatavs pārmaiņām un ienestu savā dzīvē pozitīvus notikumus. No 2023. gada 23. martam līdz 2044. gadam Plutons atradīsies Ūdensvīrā, pakāpeniski pārveidojot visu sev apkārt un norādot ceļu tālākai attīstībai.

Auns

Plutons  11. mājā ir atbildīgs par draugiem, kas nozīmē pārvērtības komunikācijas jomā. Tā var būt piespiedu pārvietošana, vides maiņa, saistībā ar kuru radīsies jaunas iepazīšanās. Auns spēs ietekmēt grupas, saplūstot jaunā kolektīvā. Tāpat Zīmes pārstāvji varēs organizēt jaunu tiešsaistes biznesu, sasniegt jaunu ienākumu līmeni un satikt jaunus interesantus cilvēkus. Andžela iesaka uzmanīties, lai tuvākajā draugu lokā neielaistu toksiskas personības.

Vērsis

Plutons pārceļas uz šīs zīmes 10. māju, kas nozīmē, ka Vērša uzmanība tiks piesaistīta karjerai un sasniegumiem. Zīmes pārstāvji varēs paplašināt biznesu vai slēgt to, pārkvalificēties jaunai profesijai, lai atrastu sevi un sāktu jaunu dzīves posmu. Andžela iesaka nebaidīties no pārmaiņām, kas noteikti vedīs uz labo pusi, tomēr Vērsim ir jābūt gatavam  krīzes situācijai. Tas palīdzēs pārdomāt vērtības un mērķus, atteikties no visa virspusējā, lai īstenotu jaunas idejas.

Lasi arī: Plutona laikmeta maiņa 2023. gada 23. martā: kas mūs sagaida nākamajos divdesmit gados

Dvīņi

Dvīņos Plutons pārceļas uz 9. māju, kas ir atbildīga par ticību un ideāliem. Tas nozīmē, ka Dvīņi var mainīt ne tikai reliģiju, bet arī pārdomāt visu dzīvē notikušo. Iespējams, ka zvaigznāja pārstāvji var mainīt savu dzīvesveidu, pamest veco darbu un sākt jaunu ceļu. Andžela iesaka ieklausīties sevī, iegūt jaunas zināšanas un nebaidīties izteikties. Plutons dod arī popularitāti, kas nozīmē, ka Dvīņi varēs iegūt jaunu izglītību un mainīt savu darbības jomu.

Vēzis

Vēžos Plutons pārceļas uz  astoto māju. Galvenā uzmanība tiks pievērsta finansēm, kuras ir svarīgi gudri pārvaldīt. Andžela iesaka nesteigties ar kredītiem, kurus nevar ātri atmaksāt. Vēžiem jābūt gataviem tam, ka bagātība var nākt caur krīzi, vispirms zaudējot noteiktu summu. Planēta ietekmēs pasaules uzskatu, kas vislabāk ietekmēs mērķus un uzdevumus. Vēži varēs attīstīt savu biznesu, kā arī izmantot finansējumu no ārpuses.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment