Horoskops. Kurās Zodiaka zīmēs dzimuši vīrieši spēj krāpt, acīs skatīdamies?

1

Ja tev nācies piedzīvot krāpšanu, tu darīsi visu iespējamo, lai nākotnē nekas tāds neatkārtotos. Partnera nodevība var sašķobīt vislabāko attiecību pamatus, tai pašā laikā nodarot lielu kaiti tavam pašvērtējumam.

Diemžēl, kad runa ir par uzticību, nav nekādu garantiju! Tu vari būt absolūti pārliecināta, ka partneris nav spējīgs tevi pievilt, bet vēlāk viņš pasaka vai izdara ko tādu, ka pārliecina tevi par pretējo! Tādā brīdī tu jūti, ka apkārt tev sabrūk sienas…

Vairākumam sieviešu emocionālā nodevība ir ne mazāk būtiska, kā fiziskā. Kad tavs “lācītis” sāk dalīties ar citu sievieti emocijās un pārdzīvojumos, tas nodara milzīgas sāpes! Intimitāte nav tikai ķermeņu tuvība, bet arī siržu apvienošanās.

Kad sievietei rodas aizdomas, ka vīrietis viņu krāpj, viņa sāk pievērst uzmanību zīmēm un signāliem, kā arī analizē viņa teikto. Cenšas atrast kādus pierādījumus, kas apstiprinātu vai pilnībā noraidītu aizdomas. Un te astroloģija var palīdzēt!

Astrologi jau kopš seniem laikiem zina, ka dažas zodiaka zīmes biežāk iet pa kreisi nekā citas. Tas gan nenozīmē, ka visi kādā zīmē dzimušie ir Krā***ki! Lai gan nekas nevar pilnībā pasargāt attiecības no nodevības un meliem, zvaigznes palīdzēs laicīgi saskatīt brīdinājuma zīmes, kas norāda: tavs vīrietis ir gatavs sānsolim. Krāpšanas pazīmes tāpat palīdz sagatavoties emocionālai traumai, ja partneris tomēr nolems par lapu nodevībai.

Lūk, kādas ir neuzticīgo vīriešu iecienītākās frāzes, ja viņi ir nobrieduši sānsolim!

Lasi vēl: 7 zīmes, ka tavspartneris tev melo un krāpj tevi

Šķir lapu tālāk, lai lasītu horoskopu!

COMMENTS

Leave a Comment