Horoskops nedēļai no 23. jūlija līdz 29. jūlijam – notikumiem bagāta nedēļa!

Katrai personai šonedēļ būtu labāk paslēpt savas sliktākās raksturīgās iezīmes. Esiet uzmanīgāki, jo 26. jūlijā Merkurs kļūs reverss, un tas var negatīvi atspoguļoties katrai zodiaka zīmei. Sazināties ar cilvēkiem būs mazliet grūtāk, bet kādam labāk visu nedēļu pavadīt vienatnē.

Auns

Aunam šonedēļ smaida veiksme no 26. jūlija līdz 28. jūlijam. Būs trīs dienas, kuras jūs varat droši veltīt mīlestībai, dāsnumam, iepirkties, atrast savu dvēseles draugu un jaunas paziņas. Auns var justies brīvi un viegli atrisināt problēmas. Runājot par pārējām dienām, tās pašas par sevi neslēpj briesmas. Visu šo nedēļu varat pavadīt gan smagā darbā, gan atpūtā. Jūs varat doties ceļojumā vai, gluži pretēji, doties mājās un darīt savas mīļākās lietas. Tā būs produktīva un veiksmīga nedēļa tiem, kas zina, kā noteikt mērķus.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Vērsis

Ceturtdien, piektdien un sestdien var rasties nesaprašana starp Vērsi un viņu tuviniekiem. Vērsis var zaudēt uzticību un motivāciju rīkoties šajās trīs dienās. Tici sev, jums palīdzēs ticība sev. Sīkumi būs svarīgi. Tāpat arī 25.jūlijs būs bīstama diena, jo jūsu zemapziņā var parādīties bīstamas slēptās bailes. Neveiksmīgākā nedēļas diena jums ir 27.jūlijs. Šī ir Mēness aptumsuma diena, kad vislabāk ir atpūsties un būt tik piesardzīgiem, cik iespējams. Svētdiena būs laba diena, lai plānotu lietas un veiktu iepirkšanos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment