Idejas foršiem randiņiem

1. Mājās

Arī mājās ir iespējams sarīkot romantisku randiņu, kas liksies tā, it kā jūs atrastos pavisam citur. Pārveidojiet kādu istabu par savu mazo paradīzi – saklājiet uz zemes segas, norobežojieties no apkārtējās vides, uztaisiet gardas vakariņas, fondī, iedzeriet šampanieti un vienkārši izbaudiet laiku, ko varat pavadīt kopā.

2. Atrakciju parks

Ja jums abiem patīk labas izklaides, apmeklējiet atrakciju parku! Tur jūs varēsiet gan izskraidīties, gan izvizināties ar karuseļiem. Piedalieties mazajās loterijās, centieties kaut ko laimēt, kas vēlāk jums atgādinās vienam par otru un brīnišķīgo dienu, kas pavadīta kopā.

3. Dodieties piknikā!

Protams, šādā laikā kā tagad, tas diezin vai būs iespējams, bet pateicīgākos laikapstākļos jūs varat doties kaut kur, kur būsiet ārpus savas ikdienas. Vislabākā vieta piknikam ir pie dabas krūts – vēl labāk – pie jūras. Pavadīt laiku ārpus mājas un vēl divatā – nav nekā brīnišķīgāka!

4. Filmu vakars ar popkornu un dzērieniem

Nedodieties uz ierasto kinoteātri – labāk uztaisiet paši savu! Ar projektoru un palagu izveidojiet savu kinoteātra ekrānu, uzlieciet filmu, par ko abi esat vienojušies un izbaudiet ērtības. Nebūs jāsēž neērtos krēslos un jāklausās citu cilvēku sarunās. Jūs varat izvēlēties, kā un kur atgulties, ko ēst, kā uzvesties un ko skatīties.

5. Radošā darbnīca

Kopā varat doties gan ārpus mājas uz kādu radošo darbnīcu, kur varēsiet katrs sev uztaisīt kaut ko piemiņai, gan arī varat tādu sarīkot mājās. Nopērciet kaut vai mālu un veidojiet dažādas figūriņas – tas, ka darīsiet to kopā, padarīs procesu daudz interesantāku un īpašāku.

6. Riteņu izbrauciens

Jā, arī šādas izklaides var būt randiņš – uzsēdieties uz riteņiem, ieplānojiet, kādu mērķi vēlaties sasniegt, un brauciet! Varbūt pat izplānojiet kādu garāku izbraucienu, kas var izvērsties par pārgājienu. Jūs kopā pavadīsiet laiku, tajā pašā laikā nodarbojoties ar sportu. Kas var būt labāks par to?

7. Ūdens cīņas

Nopērciet bērnu ūdenspistoles, ejiet ārā un kārtīgi iztrakojieties! Varēsiet kopā pasmieties un izveidot jautras atmiņas. Ziemā ejiet pikoties – viens otru tā kārtīgi pārmāciet! Varat uzcelt sniegavīru vai pat sniega cietokšņus, kurus varat pārvērst īstā sniega kaujā.

Leave a Comment