Iemesli, kāpēc sievietēm nevajadzētu lietot vīriešu skuvekļus; par #3 nevarēju iedomāties!

capture

1.Skūšanas leņķis

Vīriešu skuvekļu asmeņu leņķis ir lielāks, kas attiecīgi nozīmē, ka šie asmeņi ir “agresīvāki” attiecībā pret ādu. Vīriešu skuvekļi ir paredzēti pamatā sejas apmatojuma skūšanai, un kā mēs zinām, bārdu un ūsu matiņi ir daudz cietāki kā ķermeņa apmatojums – tāpēc arī asmeņi ir “agresīvāki”. Sievietēm šāda asmeņu agresivitāte nozīmē saskrāpētu un kairinātu/apsārtušu ādu.

2.Skuvekļa forma un kustība

Sieviešu skuvekļu rokturiem ir lielāks izliekums, lai būtu labāk pārredzams laukums, kuru sieviete skuj. Tāpat sieviešu skuvekļiem ir kustīgāka galviņa, kas paredzēta lielāka nedīdzena laukuma skūšanai viena vēziena laikā.

3.Skuvekļa galviņas mitrinošā josliņa

Sieviešu skuvekļiem šī josliņa ir lielāka, jo sievietes āda ir uzņēmīgāka kairinājumiem. Tāpar arī josliņas ķīmiskais sastāvs atšķiras izejot no tā, kas ir vairāk nepieciešams vīriešiem un kas sievietēm.

 

Lasi vēl: Īsa pamācība, kā pareizi skūties mājās

Avots: rd.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

Leave a Comment