Iemīļotajām dvīnēm- Olsenām 30. Lūk, kā viņas ir mainījušās gadu gaitā!

 

 

a7b18596a0f4633e1e4d3b8b8f3cd29a

Pirmajā intervijā seriāla “Pilna māja” uzņemšanas laukumā, viņām bija tikai četri gadi. Mērija Keita bija tērpusies piemīlīgā kleitiņā, bet Ešlijai mugurā bija sarkans T-krekls un džinsi. Viņu atbildes par to, kas vislabāk patīk filmējoties televīzijā, bija ļoti atklātas.

Mērija Keita atbildēja, ka tā ir iespēja apēst visu torti.

Pēc veiksmīgā karjeras sākuma, atveidojot mazās Mišelas lomu, dvīņu māsas turpmāko desmit gadu laika filmējās vairākās filmās, piemēram, “Es un mana ēna” (It Takes Two) 1995. gadā un “Mūsu lūpas klusē”(Our Lips Are Sealed) 2000. gadā. Pēdējā filma, kurā abas māsas filmējās kopā, ir “Ņujorkas minūte”(New York Minute), kas tika uzņemta 2004. gadā.

celebrity-style-2015-06-mary-kate-ashley-style-01

 

Lai arī Mērija Keita turpināja filmēties atsevišķi, seriālā “Zālīte” (Weeds) un filmā “Briesmīgi skaists”(Beastly), māsas ir ieguvušas plašāku atpazīstamību modes industrijā. 2006. gadā viņas izveidoja savu zīmolu The Row, bet nesenākais sasniegums ir zīmols Elizabeth and James, kurš arī ir ļoti veiksmīgs.Dvīņu māsas reti uzkāpj uz sarkanā paklāja, bet daudz biežāk ir redzamas modes pasākumos. Šomēnes viņas kopā ar jaunāko māsu, aktrisi Elizabeti Olsenu, apmeklēja CFDA Fashion Awards balvu pasniegšanas ceremoniju Ņujorkā.

Mary-Kate-Olsen

 

Privāto dzīvi viņas vienmēr ir  paturējušas pie sevis. Mērija Keita to nav apstiprinājusi, taču ir zināms, ka viņa pagājušā gada Novembrī apprecējās ar 47 gadus veco Oliveru Sarkozī. Arī Ešlija ir kopā ar vecāku vīrieti – 49 gadus veco Moneyball uzņēmuma direktoru Benetu Milleru, ar kuru viņa ir redzēta kopā kopš 2014. gada.

mary-kate-and-ashley-olsen-elizabeth-olsen

 

Viņas abas ir ļoti labas padomdevējas jaunākajai māsai Elizabetei.

Elizabete, kura piedalījās filmā “Kapteinis Amerika: Pilsoņu karš”, stāsta par māsu sniegto atbalstu: “ Viņas gribēja, lai tikai pabeidzu skolu, un to arī izdarīju, tikai viss nedaudz ievilkās, jo nācās to apvienot ar darbu. Gan jau viņas pateica kaut ko, ko es toreiz neuzklausīju, bet tagad gan būtu ņēmusi vērā. Katram vienkārši ir jāpieļauj pašam savas kļūdas.”

Šobrīd ASV interneta televīzijas pakalpojumu sniedzējs Netflix pārraida populārā seriāla “Pilna māja” atjaunoto versiju, un tā fani cer sagaidīt atgriežamies arī abas dvīņu māsas. Pēc pirmās sezonas viņi ir vīlušies, jo to nesagaidīja. Aktrise Džodija Svītina, kas seriālā atveidoja Stefāniju, pastāstīja, ka māsas ir laipni gaidītas jebkurā laikā: “Durvis vienmēr ir bijušas atvērtas, tad jau redzēsim”.

 

 

 

 

Leave a Comment