Ietin pēdas alumīnija folijā un pēc stundas piedzīvo neticamu efektu!

 

Izārstē saaukstēšanos

Vēsajos mēnešos apkārt lido ļoti daudz vīrusu, tādēļ saķert saaukstēšanos ir pavisam vienkārši. Tā vietā, lai pirktu dārgas zāles, ietin pēdas 5-7 folijas loksnēs un atstāj tās šādā stāvoklī aptuveni stundu. Folijai piemīt pretiekaisuma īpašības, tādēļ tā atbrīvos no dažiem saaukstēšanās simptomiem. Ļauj kājām paelpot aptuveni 2 stundas un tad atkārto šo procesu. Dažu dienu laikā pamanīsi uzlabojumus.

Vairs nekāda noguruma

Tikai dažas miega stundas vai stresa pārņemta ikdiena rada pamatīgu nogurumu. Alumīnija folija palīdzēs “atžirgt” un turpināt dienu ar jaunu enerģijas devu. Izgriez dažas folijas strēmeles un ieliec tās saldētavā. Pēc 2-3 stundām izņem tās ārā un uzliec uz vaigiem un acu plakstiņiem. Efekts būs tūlītējs!

Lasi vēl: Tas, kurš nezina par šiem 11 viltīgiem paņēmieniem, ziemā par apkuri maksā daudz vairāk

Atbrīvojies no ādas apdegumiem

Sākumā uz apdeguma ir jāuzpilina mazliet ūdens, lai tiktu iztīrīta brūce, pēc tam tā ir jānosusina. Kad esi uzklājis ziedes kārtu, apsien tīru marli un pa virsu tai apliec alumīnija foliju. Nostiprināt to vari ar kādu lipīgu lentu. Centies nekustēties un pamanīsi, ka sāpes sāk izzust!

Atbrīvojies no sāpēm locītavās

Ietin alumīnija folijā ķermeņa vietu, kura tev sāp, un centies ierobežot kustības. Atstāj to visu nakti un visu nākamo dienu. Turpini to 10 dienas un tad gaidi 2 nedēļas, līdz atkal varēsi atkārtot procesu.

Avots: naturalcures-notmedicine.info

Leave a Comment