Ieva atklāj, kā pilnīgi par brīvu tika pie iPhone 7

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n
Cēsiniece Ieva Iesla atklājusi, kā, veltot vien pāris minūtes laika dienā, tikt pie dažādām balvām internetā. Viņa atklāj, ka pati sākumā nav ticējusi, ka pie balvas tiks, bet tagad iesaka izmēģināt šo metodi arī cietiem.
 
“Ja godīgi, es īsti nebiju pārliecināta, vai tas strādās un, vai tā nav kāda krāpniecība, bet es pamēģināju. Man netika prasīti nekādi personas dati, vai kāda cita informācija, tādēļ vienīgais, ko varēju pazaudēt, bija pāris minūtes mana brīvā laika. Rewardo izvēlējos balvu, kuru gribu saņemt – telefonu Apple iPhone 7 – un pildīju uzdevumus, kas ļāva krāt punktus, lai tiktu pie telefona.
 
Patiesībā tas bija tik neticami vienkārši. Milzīgs paldies Rewardo. Es tagad esmu tā aizrāvusies, ka nevaru vien sagaidīt jaunos uzdevumus, jo gribu sakrāt arī punktus Apple Macbook Pro datoram. Pirmo reizi piedzīvoju, ka tiešām varu kaut ko dabūt un turklāt tik vienkārši.”
 
Rewardo mobilā aplikācija, par ko Ieva runā, tagad pieejama arī Latvijā. Tā ļauj pelnīt punktus ar piecām vienkāršām darbībām katru dienu, piemēram, noskatoties video, vai uzklikšķinot uz reklāmas. Tu vari tikt pie dažādām balvām, darot likdienišķas lietas
 
Aplikāciju Android ierīcēm lejupielādē šeit: https://play.google.com/store
 
Aplikāciju iOS ierīcēm var lejupielādēt šeit: https://appsto.re/lv/mCChgb.i

Leave a Comment