Ieva Bondare nav nekāda baltrocīte: gleznojot nežēlo manikīru un zemi ravē kailām rokām

Nesen māksliniece Ieva Bondare piedalījās Bruknas muižas labdarības koncerta Uzcel savu baznīcu! radošajā darbnīcā, kur divu stundu laikā radīja gleznu ar nosaukumu Mana peonija mīļa, raksta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Ievas rūpīgi sakoptās rokas ar skaisto manikīru pēc šī procesa esot pārvērtušās līdz nepazīšanai. “Gleznojot nekad neesmu žēlojusi manikīru. Protams, krāsa manikīram kaitē. Lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jāzaudē. Lai gan es tādās kategorijās nedomāju. Štrunts par manikīru! Tas, ko iegūst gleznojot, ir daudz vērtīgāks,” – Ieva atklājusi žurnālam.

Lasi arī: Ar harmoniju pret visām nelaimēm

Māksliniece arī pastāstījusi, ka daži mākslinieki radošajā procesā izmanto cimdus, bet Ieva tā nevarot, jo ir jājūt krāsa un grunts. “Arī dārzu ravēju vienmēr plikām rokām, jo man ir svarīgi just zemi,” – teica māksliniece.

Gleznojot Ieva ir arī fiziski aktīva un viņai darba procesā ir vesela sistēma, kā apvienot patīkamo ar lietderīgo – krāsas viņa novietojot uz zemes, lai ik pa brīdim pieliektos pie tām un tad atkal pieceltos, lai uzklātu krāsu uz audekla. “Tas ir lielisks veids, kā uzturēt sevi labā fiziskā formā – visu laiku pietupstoties,” – saka Ieva.

Avots:

Leave a Comment