Pierādījumi, ka internetā pieejamie “pirms un pēc” attēli ir MELI!

Screen-Shot-2016-02-25-at-14.19.26

 

Ir cilvēki, kuri ir atkoduši kodu kāds tiek izmantots šo fotogrāfiju uzņemšanā.

Gan jau arī tev ir gadījies Instagramā uzdurties uz šāda veida fotogrāfijām un greizsirdībā sāk mocīt sevi un kritizēt. Taču tā nevajadzētu būt. Lielākoties šie attēli ir neīsti un tikai radīta ilūzija. Arī tu varētu uzņemt šādus attēlus. Iespējams būsi pamanījusi, ka no rītiem tavs vēders ir mazāks un izskaties tievāka.  Nu lūk, šī ir viena no sastāvdaļām, kas nepieciešama šādu bilžu radīšanā.

Daži blogeri, izmantojot ”30 sekundes pirms un pēc” metodi, ir pierādījuši, ka daudzas no šīm ‘fispiration’ iedvesmojošajām bildēm ir neīstas.

Viss ir pavisam vienkārši un loģiski. Pamostoties no rīta tavs vēders ir tukšs un izskaties tievāka, uzvelkot vēl figūru koriģējošus šortus vai bikses vai vienkārši šortus ar augsto jostasvietu, kas apslēps tavu vēderiņu, nostājies pēc iespējas taisnāk, un tu izskatīsies lieliski.  Bet kad tu būsi ieturējusi maltīti un tavs vēders uzsāks pārstrādāt uzņemtās barības vielas, pavisam loģiski, tavs vēders vairs nebūs tik tievs un apslēpt pārējo arī būs grūtāk, līdz ar to izskatīsies apaļīgāka. Un tieši šie divi faktori mūsu izskatu var padarīt pavisam citādu pāris stundu vai minūšu laikā.

Screen-Shot-2016-02-25-at-14.31.27

 

Lūk arī pierādījums, uzvelkot šortus augstāk, nostājoties nedaudz citā pozā, skats ir pavisam cits. Tāpēc neuzticies visiem šāda veida attēliem, kurus redzi Instagram vai kādā citā vietnē, jo radīt šādu efektu nav nemaz tik grūti. Protams, tas nenozīmē, ka visi ievietotie attēli ir neīsti, bet pirms sāc sevi nosodīt, ka tu tā nespēj vai kāpēc tev tā nesanāk, izsver vai tiešām tas ir pamatoti, un, kārtīgi izpētot attēlu, iespējams, tu pamanīsi, ka tas nav patiess.

Leave a Comment