IT darba devēju vidū nav vienots viedoklis – kas īsti ir jāzin jaunajam censonim

Saskaņā ar CODELEX tirgus analīzi un absolventu atsauksmēm – nepietiek iemācīties vienu programmēšanas valodu un cerēt uz labi atalgotu darbu. Nepieciešamas ir prasmes risināt problēmas izmantojot dažādus rīkus un strauji adaptēties mainīgajai tehnoloģiju pasaulei. Programmētāju skola CODELEX organizē bezmaksas nodarbību sēriju ar programmēšanas apmācībām. Ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties bezmaksas ievadnodarbībās, no kurām pirmās ir plānotas jau augusta beigās.

Dalība ir paredzēta interesentiem ar un bez priekšzināšanām programmēšanā, dodot labu iespēju izmēģināt savus spēkus programmēšanā un gūt priekštatu vai vēlētos ar to saistīt savu turpmāku darbību. Skola šīm apmācībām ir sagatavojusi materiālus dažādu līmeņu vajadzībām.

Ievadnodarbībās tiks apgūti programmēšanas pamati izmantojot JavaScript (JS) programmēšanas valodu, kā arī pamata zināšanas darbam ar Git. Nodarbību plāns ir divu darba dienu vakari – 27. un 29. augustā un vienā brīvdienā – 31. augustā. Apmācību dalībniekiem būs nepieciešams savs portatīvais dators. Lai pieteiktu savu dalību ir nepieciešams aizpildīt anketu “Codelex” mājaslapā -> https://www.codelex.io

Kā iepriekš medijos izskanējis, programmētāju skola CODELEX piedāvā 3-6 mēnešu intensīvas apmācības augsti motivētiem cilvēkiem. Skola strādā pēc ārzemēs plaši izplatīta formāta, kur par mācībām jāmaksā no algas – un arī tikai tad, ja peļņa ir vismaz 1000 EUR pēc nodokļu nomaksas. Tātad skola savu algu saņem tikai par veiksmīgi padarītu darbu, radot ieinteresētību kvalitatīvā mācību procesā no abām iesaistītajām pusēm.

Leave a Comment