Izsmalcināti, apburoši, mērķtiecīgi – ziedu horoskops Zivīm!

No 20. līdz 28. februārim dzimušo zieds pēc ziedu horoskopa ir Mimoza.

39cf5730cca84f467eaea7461a122bc7

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir mērķtiecīgi un vēlas būt gan pamanīti, gan novērtēti. Šī tipa cilvēki ir gatavi ziedoties, ja ir tāda vajadzība. Aiz ārējā mierīguma un nosvērtības slēpjas jūtīga daba, tāpēc viņi var sadusmoties par niekiem, bet, ja vajag – prot apvaldīt savas emocijas. Labi pazīst cilvēkus un zina, kuram var uzticēties un kuram – ne. Jāmācās vairāk laika veltīt savai Vese***ai un labsajūtai.

 

No 1. līdz 10. martam dzimušo zieds ir Magone.

magone-43340065

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir apburoši un valdzinoši. Būdami personības, spēj piesaistīt cilvēku uzmanību un pulcēt ap sevi domubiedrus. Neformāli līderi. Labprāt iesaistās labdarības pasākumos. Šī tipa cilvēkiem svarīga ir ģimene, tās vērtības un tradīcijas. Ieteicams biežāk atrast laiku, lai pavērotu, kas notiek apkārt un pasaulē. Rūpēs par savējiem var nepamanīt, kā apkārt viss mainījies.

 

No 11. līdz 20. martam dzimušo zieds ir Lilija.

Wallpapers for Desktop with stargazer, lily, widescreen, flowers, wallpaper, flower

Nemanāms burvīgums, izsmalcināts raksturs. Noslēpums, kas grib tikt atklāts, – tā var raksturot cilvēkus, kuri dzimuši šajā laikā. Patīk viss noslēpumainais. Viegli apbur cilvēkus, bet tikpat viegli no tiem var šķirties. Var būt nepastāvīgi, bet, ja kaut kam pieķeras, tad no sirds. Šajā zīmē dzimuši daudzi dziednieki, astrologi un mākslinieki. Jāmācās būt noteiktākiem savās vēlmēs.

Leave a Comment