Izvēlieties vienu no senajiem arhitektūras pieminekļiem!

Pieminekļi, kas veidoti pirms tūkstošiem gadu, atrodas dažādās pasaules daļās. Par dažiem no viņiem pat zinātne  turpina uzdot jautājumus, to dizaina sarežģītības vai īstenošanas dēļ.

Mēs iesakām izvēlēties vienu no trim senajiem pieminekļiem un saņemt vēstījumu, ko viņi sūta jums!

Stounhedža

Jūs esat ļoti noturīgs cilvēks, jūs nokritīsit 3 reizes un piecelsieties ceturtajā reizē, jūs nokritīsiet 30 reizes, un jūs piecelsieties 31. reizē! Tātad jūs neļaujiet dzīvei iebiedēt, lai gan jūsu pasaulē kaut kas saplīst, jūs zināt, kā to atjaunot un padarīt pelnus par mākslas darbu, tā sakot. Neatkarīgi no tā, kādā situācijā jūs atrodaties, cik šķēršļus jums ir jūsu ceļā, jūs vienmēr atradīsiet veidus, kā pārvarēt un pieveikt tos.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada martam – nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

Gīzas piramīdas

Jūsu pasaule griežas ap inteliģenci, jūs vienmēr meklējat jaunas zināšanas. Jums ir grūti sazināties ar citiem cilvēkiem, jo ​​lielākā daļa no viņiem nepaplašina savu redzesloku un nemaina savu dzīvi standarta veidā, tāpēc, kad sākat satikties ar kādu, dažreiz jūs jūtaties ļoti apbēdināts, jo jums ir nepieciešams apstāties un ierobežot sevi, it visā, ko tu saki, un kur tu ej. Jūs patiešām vēlētos tikties ar tādu personu, ar kuru jūs varētu apspriest visas savas uzkrātās zināšanas.

Romiešu Kolizejs

Jūs esat nedaudz vientuļš cilvēks, jo jūs vienmēr esat pretrunā ar lielāko daļu cilvēces, jo jūs vienmēr gribat būt taisnīgs. Pasaule ir kā kaujas lauks jums, kur jūsu vienīgā iespēja un vienīgais mērķis ir uzvarēt visus pārējos. Iekšēji jūs esat ļoti trausla persona.

avots: esotericblog

Leave a Comment