Jauna puiša pēdējā vēlēšanās izglābj dzīvību 50 cilvēkiem

 

Oktobrī Kodija mamma viņu atrada bez dzīvības pazīmēm savā istabā. Izrādās, ka jaunais puisis bija kļūdas pēc pārdozējis viņam izrakstītās zāles. 5 dienas ārsti cīnījās par viņa dzīvību, tomēr izglābt viņu nespēja – viņa smadzenes bija pārtraukušas strādāt. Kodija ģimene bija pilnīgi satriekta.

Kodijs savus orgānus ziedoja citiem

Tomēr tagad ģimene spēj rast mierinājumu faktā, ka Kodijs bija agrāk jau pieteicies kļūt par orgānu donoru. Tādējādi pateicoties Kodija ķermenim, 50 citiem cilvēkiem tika izglābtas dzīvības, stāsta ārsti. “Ja ar Kodija orgāniem teik izglābts kaut viens cilvēks, ja kaut viens tētis vai mamma var pabūt kaut dienu ilgāk ar savu bērnu… tad uzskatu, ka tas bija tā vērts. Jo arī mēs būtu darījuši visu kas mūsu spēkos, lai kaut vienu dienu ilgāk pavadītu ar mūsu dēlu,” stāsta Kodija mamma Emija.

VIņa sirds, nieres un aknas devas iespēju dzīvot citiem cilvēkiem. Viņa acis ļāva redzēt kādam aklam cilvēkam. Kāds ugunsgrēka upuris tika izglābts ar Kodija ādu! Kopumā tieši 50 cilvēkiem esot izglābta vai atvieglota dzīve pateicoties dažādiem jaunā puiša orgāniem.

Arī Kodija brāli un māsu mierina doma, ka viņu brālis turpina dzīvot caur citiem cilvēkiem… “Man patīk doma, ka mans brālis turpina dzīvot – tikai caur citiem cilvēkiem,” norāda viņa brālis. Kodija mazā māsa caur asarām saka: “Cilvēki visu uzskata par pašsaprotamu. Viņi nesaprot cik vērtīgs ir katrs mirklis!”

Kodija ģimene satiek orgānu saņēmējus

 

Brīdī, kad Kodija ģimene satika kādu orgānu saņēmēju, jaunā puiša māte izplūda asarās. “Mans dēls ir mans varonis. Fakts, ka viņš ir palīdzējis tik daudziem cilvēkiem, tas ir vienkārši neticami..”

Ja arī tu gribi kļūt par orgānu donoru – šeit ir vairāk informācijas: Par orgānu donoriem 

 

 

 

 

Leave a Comment