Jaunā un talantīgā dziedātāja Madara Grēgere Padures Muižā uzstāsies ar romantisku solo programmu “Tuvu klāt. Dziesmās. Stāstos. Dialogos”

19.maijā Padures muižā plkst.19:00 dziedātāja ietērps gan savas, gan pasaules populārākās mīlestības dziesmas akustiskā programmā.
Madaras Grēgeres solo programmā – ar nosaukumu “Tuvu klāt. Dziesmās. Stāstos. Dialogos” muzikālajā ceļojumā būs dziesmas, kas raisa pārdomas, paceļ mūs spārnos, un sniedz neaizmirstamas emocijas. Repertuārā iekļautas gan dziedātājas pašas kompozīcijas, gan dziesmas no dziedātāju Adeles, Coldplay, Jessie J, Camila Cabello, James Bay repertuāriem.
Koncertu sērija “Tuvu klāt. Dziesmās. Stāstos. Dialogos” ir ļoti tuva un īpaša tikšanās ar saviem klausītājiem, koncertos būs stāsti par dziesmu rašanos, par emocijām, kas piedzīvotas dziesmu rakstīšanā un, protams, pašas dziesmas, kuras būs ietērptas akustiskā skanējumā.
Koncertā ar Madaru Grēgeri muzikālajā ceļojumā dosies divi virtuozi mūziķi – ģitārists Ģirts Celmiņš un perkusionists Guntis Kaģis.
Koncerta apmeklētāji varēs nobaudīt garšīgo Smilškalnu Vīnu un arī aplūkot muižu un uzzināt par tās vēsturi.
Padures muiža atrodas Padurē, Kuldīgas novadā. Tagadējo dzīvojamo ēku 1840. gadā būvējis skotu tirgotājs Džons Luiss Balfūrs. Padures muižas kungu māja nav piedzīvojusi lielas pārbūves un līdz mūsu dienām saglabājusies oriģinālajā veidolā ar lielu sākotnējo būvdetaļu īpatsvaru. Ēka uzskatāma par unikālu 19. gadsimta 2. ceturkšņa būvmākslas paraugu Latvijas mērogā.
Kopš 2015. gada notiek aktīva muižas restaurācija un atjaunošana, kurai varat sekot Facebook.com/PaduresMuiza
Nepalaidiet garām šo burvīgo iespēju un tiekamies!
Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs, www.bilesuserviss.lv un pirms koncerta pie ieejas. Ieejas maksa 5 eiro.

Leave a Comment