Jaunava kļūdas nepiedod
. Ziedu horoskopā – delfīnija, neļķe un astere

No 24. augusta līdz 2. septembrim dzimušie ir Ūdens stihijas Jaunavas, un viņu zieds pēc ziedu horoskopa ir Delfīnija.

delfinijas_223219213-664x441

Lielāko savas dzīves daļu velta palīdzot citiem un rūpējoties par tiem, kas nokļuvuši dzīves krustcelēs, tāpēc ne vienmēr atrod laiku sev. Delfīnijai jāmācās sevi cienīt un aizstāvēt. Pieradusi paļauties uz sevi, tāpēc uz apkārtējo palīdzību īpaši necer. Labi jūt tos, kuri draudzīgo attieksmi izmanto, lai gūtu sev labumu. Tiem, kuri likuši Delfīnijai vilties vai radījuši ciešanas, netiek dota otra iespēja labot pieļautās kļūdas.

 

No 3. līdz 11. septembrim dzimušie ir Uguns stihijas Jaunavas, un viņu zieds ir Neļķe.

4428122286_b

Neļķe – ļoti tiešs cilvēks, kas nepiekāpjas, pat ja spēks nav viņas pusē. Galvenais – taisnībai ir jāuzvar! Taču šī īpašība bieži nepatīk apkārtējiem. Neļķe gatava doties cīņā pie pirmās izdevības. Nelaimīgs tas, kas stāv viņai ceļā. Cilvēki viņai uzticas, lai gan izturas ar piesardzību – kuram gan gribas dzirdēt par sevi nepatīkamas lietas. Ģimenē un sabiedrībā tiecas būt līdere.

 

No 12. līdz 22. septembrim dzimušie ir Zemes stihijas Jaunavas, un viņu zieds ir Astere.

asteres2sa

Asteres simbolizē vienkāršību un spēju priecēt citus, kad ikdienā iezogas pelēcība vai neticība nākotnei. Šādus cilvēkus ciena gan padotie, gan priekšniecība. Māk iedvesmot un vadīt cilvēkus. Ap viņu vienmēr ir draudzīgs kolektīvs. Darbā un mājās valda prieks un siltums, tur ir daudz gaismas un mājīguma. Mīloša un gādīga ģimenē. Nepiedod neuzticību, melus un nodevību. Tiem, kas likuši Asterei vilties, uz līdzjūtību var necerēt.

la.lv

Leave a Comment