Jauniete žēlojas par savu skaistumu: “Cilvēki domā, ka esmu pārāk skaista, lai būtu gudra”

Jauniete raksta savu blogu un viens no ierakstiem ir sacēlis vētru internetā. Tajā viņa apraksta, kā viņai nākas cīnīties dienu no dienas, sava skaistā izskata dēļ. Viņa apgalvo, ka būšana skaistai ir ļoti grūti.

Pati sevi viņa raksturo kā “meitenīgu meiteni”, ar lielām, brūnām acīm, blondiem matiem, 34DD izmēra krūtīm un tvirtu augumu. Meitene stāsta, ka viņa parasti nēsā kleitas, svārkus un augstpapēžu kurpes.

felicia

Tā vietā, lai viņai pieaugtu pašpārliecinātība par sevi, tā ir samazinājusies, jo cilvēki sāk viņu vērtēt tikai pēc sejas un nemaz neskatās uz viņas sasniegumiem. Felicia apgalvo, ka pat pusaudzes gados viņa tik ļoti ir cietusi no sava izskata, ka viņa speciāli nēsājusi maisveidīgas drēbes un lietojusi mazāk kosmētiku.

“Es gadiem esmu centusies, lai cilvēki manī ierauga kaut ko daudz vairāk, nekā tikai manu ārējos izskatu,” meitene žēlojas.

felicia2

“Es neuzskatu, ka mana pievilcība ir tik ļoti magnētiska, ka vīrieši pārtrauc savas darbības, skatās uz mani, uzsauc, pasaka draugam, lai paskatās uz mani, kad es eju garām kleitiņā un kurpēs,” stāsta Felicia.

Viņa izpauda savas pārdomas Cosmopolitan žurnālā, eseju sadaļā. Tas ieguva lasītāju uzmanību, bet arī ne tieši tādā veidā, kā būtu gribējies.

felicia4

Kāds komentēja: “Tēma ir laba, bet tonalitāte un rakstīšanas stils ir pilnīgi nepareizs. Kā profesionālei, viņai labāk vajadzētu izprast, kā sevi nepadarīt lasītāja acīs par iedomīgu spindzeli.”

Vēl kāds cits piebilda: “Es domāju, ka tu esi ļoti pārpratusi cilvēku domas par tavu izskatu.”

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment