Jērs ar cilvēka seju biedē ciema iedzīvotājus

Fermeris aprakstīja, kā ziema konkrētajā reģionā ir bijusi diezgan barga, un viņš novēroja, ka viena avs ir palikusi stāvoklī. Viņš, protams, par to bija patīkami pārsteigts, jo domāja, ka jēru varēs pārdot un ar iegūtu naudu nosegs visus zaudējumus, ko ziema ir sagādājusi. Un tad notika negaidītais – kad avij sākās dzemdības, viņš ieraudzīja, ka mazulim ir cilvēka seja, kas uz viņu cieši skatījās. Fermeris pats atzina, ka kaut kas šāds viņu gandrīz noveda līdz šokam.

Viņš pats saka, ka jēra vecāki ir pilnīgi normāli, tādēļ viņš neko šādu vispār nebija gaidījis. Šis jērs ir kļuvis par populārāko ciema tematu. Liela daļa ciema iedzīvotāju saka, ka ir redzētas daudzas interesantas un šokējošas lietas, bet šo nekas nevarot pārspēt – jērs izskatoties pēc veca, dusmīga vīra ar lielu degunu.

Fermerim patiesībā bija liela iespēja nopelnīt daudz vairāk naudas, pārdodot šo neparasto jēru – cirks viņam piedāvāja desmit reižu lielāku cenu, nekā prasa par parastu jēru, bet fermeris atteicās šādiem mērķiem nodot savu dzīvnieku. Viņš tagad savu pirmo iespaidu ir mainījis: “Viņa ir maza skaistulīte, un viņu nepārdotu pat arī nevienam ēdamgaldam – viņa paliks ar mums.” 

11111

Avots: www.shockingtimes.co.uk

Leave a Comment