Jo slaidāka sieviete, jo seksīgāka? Iespējams, bet laikus jāķer brīdinājuma zīmes

Mūsdienu sabiedrība pieprasa, ka slaidām galvenokārt jābūt sievietēm. Tas atbilst nerakstītiem sievišķības standartiem. Sieviešu ķermeņa forma daudz būtiskāk ietekmē priekšstatu par personību un par vietu sabiedrībā, nekā vīriešu. Arī tievēšanai paredzēto produktu un pakalpojumu klāsts galvenokārt ir virzīts uz sievietēm un uz viņu seksuālo pievilcību. Galvenā doma, kas aiz tā visa slēpjas, nebūt nav – viņa būs labāka darbiniece, bet gan – pievilcīgāks seksa objekts.

Vīrietim, kuru pieņem darbā atbildīgā amatā, par izšķirošu nekļūst faktors, ka viņam ir alus vēderiņš. Savukārt sievietei, kura pretendē uz sekretāres vai citu līdzīgu amatu, ķermeņa forma un vecums mūsu sabiedrībā spēlē ļoti būtisku lomu.

Kuru no zināmajām diētām izvēlēties? Uztura zinātniece Guna Rijkure saka – nevienu! Atkinsa, Dikāna, Sautbīčas, Dīna Orniša un citas diētas – katrai no tām ir lielāki vai mazāki mīnusi. Neviena no tām nevar kļūt par ilgtermiņa dzīvesveidu. Pateicoties diētām, organismā neizbēgami radīsies kādas uzturvielas vai vitamīnu deficīts, vai arī Vese***as problēmas.

Avots: la.lv

 

Leave a Comment