Kā atbrīvoties no emociju grumbiņām uz sejas? Pavisam vienkārši!

1

Kā tikt vaļā no grumbiņām?

Grumbiņas ir dabīgs ādas novecošanās process, tādēļ arī cīņai pret tām jābūt dabīgai. Vislabākais veids, kā tikt vaļā no grumbiņām, ir rūpēties, lai tās vispār neuzrastos. Esiet uzmanīgas, jo pirmās grumbiņas var parādīties jau 20 gadu vecumā.

Ilgstoši jauneklīga āda

  1. Mitrināšana
    2

Visvienkāršākais un, tajā pašā laikā, arī iedarbīgākais veids, kā nodrošināt skaistu un gludu ādu, ir tās mitrināšana. Sausai ādai trūkst elastīgums, tā plaisā, savelkas un ātri nolietojas.

Tām sievietēm, kurām ir sausa āda, ieteicams lietot krēmus, maskas un kosmētiskās eļļiņas. Normāla āda pieprasa regulāru kopšanu, bet pārāk taukainu ādu nekādā gadījumā nedrīkst sausināt ar skrubi.

  1. Kontrolējiet savas sejas izteiksmes

Pārāk intensīva sejas nostiepšana var radīt grumbiņas. Centieties būt daudz ieturērākas un ar laiku tas kļūs par ieradumu, kas pasargās no grumbiņu rašanās. Īpašī kaitīgs ir slikts garastāvoklis. Ja pārāk bieži saraucat uzacis , uz pieres stapr uzacīm izveidosies dziļas grumbas, no kurām pēc tam tikt vaļā būs ļoti grūti.

  1. Vingrinājumi
    3

Speciālie vingrinājumi pret grumbiņām – dabīgs un viegls veids, kā savest kārtībā ādu un sejas muskuļus. Tie palīdzēs ādai būt tonusā un vēl ilgu laiku saglabāt jauneklīgumu. Mēs pateiksim priekšā, kā tas darāms!

Sejas vingrinājumi

  1. Lēnām masējiet uzacis virzienā no deguna līdz deniņiem (vidēji minūtes garumā veiciet ap 10 šādām kustībām).

  2. Horizontāli pie pieres pieleiciet vienu vai abas plaukstas (varat izmantot arī pāris pirkstus, nevis visu plaukstu). Pavelciet ādu uz augšu un pie sevis skaitiet līdz 10. Aizveriet acis un atkal skaities līdz 10. Sasprindziniet degunu un pacentieties tā galiņu kopā ar virslūpu vērst uz leju. Atkal izskaitiet līdz 10. Šo vingrinājumu jāatkārto trīs reizes ar nelielām pauzēm starpā.

  3. Uzlieciet vidējo pirkstu starp uzacīm, bet rādītājpirkstu tieši virs tā. Sāciet vilkt seju, bet pirkstus turpiniet turēt cieši vietā. Grumbām nevajadzētu parādīties! Veiciet trīs piegājienus, katrā no tiem pa 10 reizēm.

Šo trīs vingrinājumu kompleksu nepieciešams veikt vismaz piecas minūtes. Varat veikt arī vieglu sejas masāžu pa sejas masāžas līnijām.

4

Ticiet man, šādi vingrinājumi un sejas kopšana būs daudz izdevīgāka, nekā dārgi kosmētiskie līdzekļi, kas paredzēti šo problēmu novēršanai. Jūsu spēkos ir novērst ādas novecošanos jau laikus!

Lasi vēl: Pievērsiet uzmanību ādas izmaiņām, jo tās liecina par Vese***as problēmām!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment