Kā ātri ienest naudu savā dzīvē

Veidi, kā ātri piesaistīt naudu dzīvē

1. Naudas afirmācijas palīdzēs atrast veidu, kā atbrīvoties no finansiālajām grūtībām. Tās tiek izrunātas jebkurā laikā, kad ir nepieciešama nauda, ​​stāvot spoguļa vai citas atstarojošas virsmas priekšā. Sažņaudzot monētu rokā, lasa tekstu:

LASI ARĪ: Kā izmainīt savu dzīvi līdz pavasarim: 10 vienkārši soļi līdz laimei

  • “Es gribu atbrīvoties no monetārajām problēmām.”
  • “Es esmu bagāts un es daudz nopelnu.”
  • “Es piesaista naudu savā dzīvē.”

2. Vēl viens veids ir rakstīt detalizētu vēstuli. Pirms rakstīšanas uz papīra, jums vajadzētu aizdegt zaļu sveci, ņemt pildspalvu ar zaļu tinti un rakstīt visu, kas saistīts ar naudu. Vēstulē jūs varat aprakstīt problēmu, un jūs varat norādīt konkrētu summu pirkumam vai citam nepieciešamam gadījumam. Gatavo vēstuli liek aizzīmogotā aploksnē ar monētu, norādiet savu adresi saņēmēja kolonnā un novietojiet noslēptā vietā.

3. Ātri piesaistīt naudu dzīvē ar vēlmju kartes sastādīšanas palīdzību. Jums nevajadzētu aizmirst, ka domas ir būtiskas, un, ja jūs vēlaties, tad dzīvē viss mainīsies uz labāku, tostarp finansiālo situāciju.

LASI ARĪ: Kā izvēlēties naudas maku, kurā vienmēr būs nauda

4. Ar naudas piesaistīšanu, lieliski tiek galā naudas ūdens. To vajag gatavot grīdu tīrīšanai un sakopšanai, sakot:

“Naudu mājā iemazgāju, nabadzību vairāk nezinu.”

Ūdens tiek izliets pie sliekšņa, un tur arī tiek apraktas monētas no apvārdotā ūdens.

5. Vēl viens efektīvs veids, kā piesaistīt finansējumu dzīvei, būs naudas talismani, kas ir uzlādēti ar personīgo enerģiju un apvārdoti, lai iegūtu materiālo labklājību. Tos ir jānēsā, nenoņemot, kā arī novietot mājās. Ar viņu palīdzību finanšu problēmas būs pagātne.

avots: dailyhoro

Leave a Comment