Mīlestības horoskops 2019. gada martam – nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

Pat ja mīlestība jums nav prioritāra joma, martā nav jāizvēlas. Pavasaris sākas, tāpēc jūtas uzplaukst, un sirdis sitas biežāk un straujāk. Astrologi palīdzēs ar padomu, kā piesaistīt mīlestību mīlestības lietās.

Mīlestībā ir svarīgi nezaudēt ticību. Martā zvaigznes un planētas būs pārsteidzoši aktīvas, bet ne vienmēr būs radošas. Tas nozīmē, ka ir laiks rīkoties, uzņemties iniciatīvu. Galvenais – neaizmirstiet rūpēties par veselību un labklājību.

Auns

Auns ir jāgaida 21. marts. Patiesi spēcīga zvaigžņu un planētu enerģija šajā dienā būs ļoti izdevīga un radoša. Līdz 21. martam, Aunam būs jābūt saprotošam un romantiskam, laipnam un uzmanīgam pret sīkumiem. Mīlestībā, svarīgā savstarpējā palīdzība, kā arī cieņa. Bez tā Auna dzīve var kļūt par pilnīgu melnu svītru. Šīs zīmes pārstāvjiem būs jācīnās ar greizsirdību.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Vērsis

Mēneša beigas ir piemērotas, lai atrastu otro pusi un risinātu svarīgas kopīgas problēmas ģimenē un attiecībās. Marta sākums būs veiksmīgs tiem Vēršiem, kas ir aizņemti ar partnera meklējumiem: viņi var izmantot meditāciju, lai piesaistītu mīlestību. Garīgajiem centieniem un praksei būs labvēlīga ietekme uz mīlestības panākumiem. Marts ir laiks randiņiem, iepazīties un flirtēt.

Dvīņi

Ir pienācis laiks panākt pozitīvas pārmaiņas jūsu dzīvē. Visums centīsies palīdzēt vientuļajiem Dvīņiem atrast laimi, īpaši mēneša pirmajā pusē. Tas būs lielisks laiks iepazīties, mīlestības konfesijām un romantiskām sanāksmēm neparastās vietās. Tas ir labs iemesls, lai priecētu ekonomijas mīļotājus, izņemot gadījumus, kad neparastās tikšanās vietas nav obligāti jāiekļauj budžetā. Dvīņiem, kas jau ir ilgstošās ​​attiecības, eksperti iesaka attiecībās ienest kaut ko jaunu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment