Kā atbrīvoties no dubultzoda ātri un efektīvi – padomi un vingrinājumi

doublechin1

Bieži noliecot galvu, tiek apgrūtināta As**srite, limfas attece un vielmaiņa, tādēļ pazodē sāk uzkrāties tauku šūnas.

Dubultzoda veidošanos veicina gulēšana uz augsta spilvena un lasīšana, pievelkot zodu pie krūtīm.

 

Tas visbiežāk parādās pēc 35 gadu vecuma, kad sāk mazināties ādas elastība un nošļūk sejas ovāls. To veicina arī tendence uz aptaukošanos, īpaši vīrišķā tipa, kad palielinās ķermeņa augšdaļa.

Lasi arī: Vingrojumi dubultzoda mazināšanai. Vienkārši un iedarbīgi!

Dubultzods var liecināt par nepareizu vielmaiņu un gremošanas traucējumiem. Lai no tā izvairītos, nepieciešams stiprināt kakla muskuļus, jo, tiem atslābstot, veidojas kroka, kurā uzkrājas tauki.

Tauku krokas veidošanās atkarīga no žokļa kaula lieluma. Ja apakšžoklis ir mazāks nekā augšžoklis, tas atrodas tuvāk kakla daļas priekšējai virsmai un āda kļūst vāja un ļumīga. Protams, dubultzods nepareizu ieradumu dēļ var būt arī liela apakšžokļa īpašniekiem. Tas bieži veidojas trīsstūrveida sejas formas gadījumā, kad augšējā sejas daļa ir platāka, bet zods – spics.

Mazāks dubultzoda veidošanās risks ir cilvēkiem, kuri daudz runā un dzied, jo viņiem ir noslogota balsene, kakla un žokļu muskulatūra.

Lai izvairītos no dubultzoda, jāstaigā ar atpakaļ vērstiem pleciem. Ja ir pareiza stāja un laba As**srite, elastīga, tvirta āda un trenēti muskuļi, tas parasti nerodas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment