Kā mājas apstākļos atbrīvoties no gela nagu lakas?

Atturies no vēlmes knibināt un kasīt nost laku!

Lai arī šķiet, ka nagu lakas noknibināšana ir labākais, ar ko sākt tās noņemšanu, tu maldies. Nagu lakas noknibināšana var radīt nagu Vese***as problēmas. Tas tādēļ, ka tā darot tu noplēs nost arī naga virskārtu, padarot nagus plānus un vārgus. Tas var izraisīt baltu pleķu un tekstūras negludumu veidošanos uz nagiem.

Izmanto nagu pulēšanas vīlīti!

Izmanto nagu pulēšanas vīlīti, piemēram, Sephora Collection Nagu pulēšanas bloku, lai noņemtu nagus aizsargājošo virskārtu. Kad uz nagiem paliks tik vien kā pūderveida laka, vari apstāties. Šī procesa laikā jāuzmanās, lai netiktu traumēts dabīgais nags.

Ietin nagus!

Lai sāktu gela izšķīdināšanu, izmanto 100% acetona nagu lakas noņēmēju, piemēram, Ultra Maximum Stenth 100% Pure Acetone nagu lakas noņēmēju. Ar nagu lakas noņēmēju piesūcini vates bumbiņas un tad novieto tās uz saviem nagiem. Ļauj, lai nagi acetonā pamirkst aptuveni 15 minūtes, un tad gēla laka būs viegli noņemama.

Ja centies atrast ātrāku veidu, kā dabūt nost laku, pieejams arī īpašs produkts, Jamberry – gela noņemšanas kabatiņas, kas satur acetonu un proteīniem bagātu kondicionieri, tie iedarbojas 10 minūšu laikā, mīkstinot gela laku.

Maigi nokasi atlikušo krāsu!

Pēc nagu iztīšanas izmanto koka kutikulu kociņu, lai atbrīvotos no nevēlamajiem lakas pārpalikumiem. Ja ir grūtības noņemt laku, tad uz tās vēl 5 minūtes jāpatur acetonā izmērcēta vates bumbiņa.

Mitrini, mitrini, mitrini!

Pēc lakas noņemšanas tavi nagi un kutikulas būs sausas, tādēļ nomazgā rokas un uzsmērē mitrinošu kutikulu eļļu uz naga un kutikulas. Jabberry kutikulu eļļa būs lieliska izvēle. Tā satur saflora eļļu un vitamīnu E, kas palīdz mitrināt nagus.

 

Avots:womanshelathmag.com

Leave a Comment