Kā, paņemot pauzi, izveidot pret krāpšanu noturīgas attiecības?

Nesenos pētījumos atklājies, ka precētas sievietes krāpj savus vīrus, neplānojot šķirties no viņiem. Šīs sievietes ir laimīgi precējušās un meklē af*ras, lai gūtu papildus apmierinātību un romantiku. Viņas atklāti atzīst, ka mīl savus partnerus, bet viņas vienkārši vēlas vēl kaut ko citu.

Secinājums ir tāds, ka krāpšana tiek īstenota, ja attiecības kļūst nedrošas, un monogāmija ne vienmēr ir jautra. Sekss ar citiem cilvēkiem var būt aizraujošs un pievilcīgs, kā arī pievilkšanās citiem nemazinās tikai tādēļ, ka tev ir partneris.

Tu vari ticēt monogāmijai un būt kopā ar savu partneri ilgu laiku – bet vienalga gulēt ar citiem cilvēkiem. Tā rodas ideja par attiecību pārtraukumu.

Mēs izvēlamies attiecību pārtraukumu, jo mēs jūtamies nelaimīgi un mums ir jāatrisina savas lietas. Bet, vai divi cilvēki, kuri abpusēji viens otru mīl, var izlemt, ka vēlas pārgulēt ar citiem cilvēkiem, kamēr paņem pauzi?

Zemāk lasi par 5 veidiem, kā paņemt attiecību pārtraukumu, lai turpmāk saglabātu attiecības bez krāpšanas. Atceries – pirms tam gan tev, gan tavam partnerim ir jāpiekrīt šiem nosacījumiem:

Kopīgu parametru veidošana attiecību pārtraukuma laikā. Vai jūs grasāties tikties ar citiem cilvēkiem, vai tikai tikties ar citiem vienas nakts sakaram? Tikai fiziskas tuvības meklēšana ir drošāka, jo ir mazāk ticams, ka kādā no jums abiem uzliesmos emocionāla saikne ar šo partneri. Ja tu tiksies ar kādu citu cilvēku, jūsu attiecību pauze var šķist kā šķiršanās.

Laika limita noteikšana palīdzēs attiecībām nenonākt nevēlamā teritorijā. Ja vēlaties attiecību pārtraukumu, tam jābūt pietiekami ilgam, lai tas būtu tava laika vērts. Tomēr atceries: Ja tas ilgst vairāk nekā pāris mēnešus, var šķist, ka tu slēpies no citām problēmām.

Tev tiks dota iespēja uzlabot komunikāciju un atklātību. Vai tu būsi atvērta par savu pieredzi vai arī tas tevi padarīs pārāk greizsirdīgu? Tas atkarīgs no attiecībām, kādas starp jums pastāv. Ja esat tips, kas stāsta viens otram visu, tad labāk būt atklātai. Bet, ja tomēr jūs uztrauksieties vairāk, nekā atzīsies, tad labāk detaļās neizplūst. Labāk, lai šī pieredze paliek personiska.

Riska faktori ļauj diskutēt par to, kā katrs no jums uztver negaidīto. Kad monogāms pāris citus ielaiž savā intīmajā dzīvē – vai izšķiras, lai satiktos ar citiem – vienmēr pastāv risks satikt kādu citu cilvēku. Tas ir jāapsver, jo pat tad, ja nevari dzīvot bez sava partnera, jaunu attiecību dzirksts un seksa daudzums var ņemt virsroku pār tevi.

Attiecību pārtraukuma paņemšana palīdzes tev saprast, ko tu vēlies nākotnē. Ja tev tomēr neizdodas izārstēt savu „klaiņojošo acu sindromu”, tad kādēļ tu vēlējies  pārtraukt attiecības? Pirms pārtraukuma nosaki, ko sagaidīt. Vai tas ir pēdējais brīvsolis pirms laulības? Vai arī tu vēlies iegūt laiku, kas atgādina, ka tev nav vajadzīgs kāds cits, un tu pati vari stāvēt uz savām abām kājām.

Noskaidro, ko no šīs pieredzes jūs abi vēlaties iegūt un ko tas jums abiem nozīmēs, ja attiecības būs beigušās.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment