Kā tikt vaļā no liekā svara bez sporta zāles un badošanās?; Lūk risinājums

top2

 

  1. Riteņbraukšana

Braucieni ar riteni palīdz tikt vaļā no liekā svara vēdera apvidū un gurnos, lieliski tonizē ķermeņa lejasdaļas muskulatūru un paātrina vielmaiņu.

  1. Dejošana

Uzlabo sirdsdarbību, stabilizē spiedienu, samazina holesterīna līmeni, dedzina taukus – dejas spēj panākt tādus pašus rezultātus, kā fitness!

Dejošana palīdz ne tikai nomest lieko svaru, bet arī uzlabot garastāvokli, palīdz stiprināt attiecības ar apkārtējiem, kas ir ļoti nozīmīgi cilvēkiem, kas ir ļoti noslēgti un nepārliecināti. Piesakieties baletnodarbībām pieaugušajiem vai pat vēderdejām – Jūs nenožēlosiet!

  1. Staigāšana

30 minūtes raitas soļošanas spēj sadedzināt pat 150 kalorijas! Šobrīd aizvien iecienītāka paliek nūjošana, kuru drīkst veikt pat gados veci cilvēki un grūtnieces.

  1. Sava dārziņa kopšana

Tie, kuriem ir savs dārziņš, zina, cik ļoti veselīgi ir pa to rušināties, jo strādājot dārzā, tiek izmantotas visas muskuļu grupas!

  1. Peldēšana

Nav nepieciešams uzstādīt rekordus! 30 minūtes peldēšanas var noņemt stresu, palielināt organisma veiktspēju, nostiprināt muskulatūru, stimulēt sirds un As**svadu darbību. Īpaši veselīga peldēšana ir tiem, kuri cieš no mugurkaula problēmām.

  1. Joga

Joga ir viens no labākajiem veidiem, kā savest kārtībā ne tikai savu ķermeni,bet arī prātu.

  1. Pastaigas ar saviem mīluļiem

Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo! Gan Jūs, gan Jūsu mīlulis būs pateicīgs kādai aktīvai pastaigai.

  1. Lekt ar lecamauklu

Lielisks veids, kā notievēt! Lecot 10 – 15 minūtes katru dienu, Jūs jau pēc nedēļas pamanīsiet rezultātus. Sēžamvieta kļūs tvirtāka un vēders – plakanāks!

  1. Mājas tīrīšana

Pirms Jūs sākat uzkopt māju (mazgāt, slaucīt grīdas, mazgāt traukus), pamēģiniet sasprindzināt vēdera muskulatūru, iztaisnot muguru, sasprindzinot to, un tikai tad sākt uzkopšanas darbus. Bet, pievērsiet uzmanību, lai Jūs neatlaistu vēdera muskulatūru un muguru, tas panāks vēlamo efektu. Nākamajā dienā Jūs jutīsiet, ka vakardien būsiet strādājuši!

  1. Badmintons

Sporta spēles svaigā gaisā palīdz ne tikai ķermenim, bet arī iekšējam mieram. Lielisks garastāvoklis un muskuļu tonuss garantēts!

Izmantojiet jebkuru iespēju fiziskām aktivitātēm! Un Jūs aizmirsīsiet par lieko svaru, sāpēm mugurā, bonusā iegūstot labu garastāvokli!

Padalieties arī ar draugiem – iespējams Jūs varat dalīties aktivitātēs ar viņiem!

Leave a Comment