Kā zvaigžņu zīmju pārstāvji iemīlas: dažie iemīlējušies uzvedas pretēji savam ierastajam raksturam

Lauva

Lauvas iemīlas tikai otrā. Ja esat viņos iemīlējies, iespējams, viņi jūs interesēs. Pēc savas būtības viņiem vajadzētu būt labākiem, tāpēc viņi sagaida cieņu un apbrīnu. Un, ja viss izdevās, viņi pieķeras jums uz visiem laikiem.

Jaunava

Jaunava iemīlas ļoti lēni un uzmanīgi. Jūs neatradīsiet Jaunavu, kas sit pa krūtīm cilvēku pūļa priekšā, paziņojot, ka ir iemīlējusies. Visas viņu jūtas dzīvo viņos, izlaužoties tikai viņu izvēlētajam.

Svari

Svari ir skaistuma cilvēki, tāpēc viņi visu dara kā filmās. Viņi iemīlas tikai tāpēc, ka tas ir “ļoti forši!”. Protams, nākotnē tas var izvērsties par kaut ko vairāk, bet sākotnējais impulss viņiem ir diezgan teatrāls.

Skorpions

Skorpioni iemīlas, jo viņiem tas ir jādara. Viņi to dara skaidri saskaņā ar grafiku, izvēloties jūrascūciņu. Viņi ātri pastāsta, cik tu esi skaista un gudra, un tad pēkšņi pazūd, atstājot upuri marinēties.

Strēlnieks

Strēlnieki neiemīlas. Tas ir, viņi nevēlas iemīlēties, bet tas ne vienmēr izdodas. Viņi ir ļoti skeptiski pret mīlestību, tāpēc iemīlas, gandrīz gatavojoties šķiršanās.

Lasi arī: Laipnākie zvaigžņu zīmju pārstāvji: dažam tikai pret sevi

Lasi arī: Kādi ir zvaigžņu zīmju pārstāvju noslēpumi?

Mežāzis

Šie cilvēki ir bīstami, jo iemīlas, uzbrūk vardarbīgi un pēkšņi. Tu pat nepamani, ka arī tu esi iemīlējies, lai gan jau stāvi dzimtsarakstu nodaļā ar gredzenu pirkstā, apkārt pūlis cilvēku, kuri arī neko nesaprot un kliedz: “Rūgti.. rūgta, vai ne? Rūgti!”.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri iemīlas ļoti smieklīgi. Viņi tev zvana simts tūkstošus reižu minūtē, sakot, ka viņiem tevis pietrūkst. Viņi ir tik mīļi un laipni, ka nemīlēties viņās ir grēks, noziegums un vienkārši briesmīga rīcība.

Zivis

Zivis ir iemīlēšanās mācību grāmata. Atbilde zinātniekiem paliek nezināma uz jautājumu, kurš ar kuru mācījās – mīlas melodrāmu scenāristi no Zivīm vai Zivis no scenāristu zīmēm. Visticamāk, vienkārši visi filmu par mīlestību un iemīlēšanos scenāristi ir Zivis.

Leave a Comment