Kā stress sagrauj attiecības

1. Nogurums

Pārmērīgs nogurums ir pirmā stresa pazīme. Ja tu esi nogurusi, tas tev atņems vēlmi ieguldīt savā intīmajā dzīvē, jo tas prasa enerģiju, kuras tev nav. Pārnākot mājās, tu nevēlēsies veltīt laiku savam dzīvesbiedram, aprunāties un veikt kopīgas aktivitātes. Bieži vien labu attiecību pamatā ir kopīgas intereses, piemēram, sporta kluba apmeklēšana, ko nebūs iespējams darīt, ja visu laiku jutīsies nogurusi.

2. Fiziskā reakcija

Ja tavs prāts tic, ka tas ir apdraudēts, tas samazina libido līmeni gan sievietei, gan vīrietim. Vīrietim tas var pat laupīt spēju nodarboties ar seksu, tāpat kā sievietei. Tādēļ centies sev ieskaidrot, ka tu spēj tikt vaļā no savām problēmām, ka tās nav svarīgākas par tavām attiecībām.

3. Sabojāts garastāvoklis

Praktiski visi, kuriem ir bijusi grūta diena, zina, kā tas ietekmē garastāvokli. Ja cilvēks nav spējīgs tam tikt pāri, tas ietekmēs arī attiecības. Stress uz sievieti atstāj graujošāku ietekmi, nekā uz vīrieti – vīrietim tam tikt pāri ir daudz vienkāršāk. Centies visu tā neņemt galvā un darīt lietas, ka uzlabo tavu garastāvokli.

4. Stress attiecībās

Ja attiecībās abi partneri nepārtraukti vēlas iegūt augstāku pozīciju un kontrolēt, tas attiecības tikai sagraus. Šāda nostāja radīs lieku stresu, kas ar laiku kļūs neizbēgams. Ja nevēlies, lai tavas attiecības izjuktu, mēģini pārvarēt vēlmi visu kontrolēt un pieņem savu partneri.

5. Ar nemieru saistīts stress

Kad tev nav garastāvokļa, vai tev ir garastāvoklis censties būt labā garastāvoklī? Lielākā daļa no mums nav. Stress, ko rada nemiers, bailes un dusmas atstāj negatīvu ietekmi uz enerģiju, kā arī uz tavu libido līmeni.

Leave a Comment