Kādēļ puisis nevar beigt?

Pirmā problēma

Alkohols- visizplatītākā problēma stiprajam dzimumam. Tāpat alkohola dēļ var rasties arī citas seksuāla rakstura problēmas. Alkohola reibumā sajūtas vājinās, nervu receptori, kas atbildīgi par impulsu pārraidi no galvas smadzenēm un atpakaļ, nestrādā tik intensīvi.

Otrā problēma

Vēl viena  problēma, tam ka vīrietis nevar beigt, ir nogurums. Šeit var pieskaitīt nepatikšanas darbā, bieža pārpūle, stresa situācijas uz ceļiem un citas. Tādēļ nav vērts “izrakstīt ” savam vīrietim seksa terapiju.

Ja viņš piedzīvos fiasko (lielu neveiksmi) , tad kļūs vēl ievainojamāks. Pareizāk būs novērst viņu no uzbrūkošajām problēmām ar viņa mīļāko nodarbju palīdzību (futbols, hokejs, sauna, pirts vai arī ar to, ko aizraujas jūs vīrietis)

Var pamēģināt uztaisīt masāžu mīļotajam, relaksējošu vannu, bet neaizmirstiet akcentēt to, ka tas nav uzaicinājums seksam: Vīrietis, redzot jūsu uzmanību,  izrādīs jums pateicību un pats gribēs jums pateikties.  Un pat ja viņam neizdosies beigt, bet viņš redzēs , ka esat guvusi baudu, viņam tas patiks.

Trešā problēma- viņš ir perfekcionists gultā

Ja jūsu partnera mērķis gultā ir visu izdarīt augstākajā līmenī, viņš var stipri aizrauties ar ideju novest savu mīļoto līdz orgasmam, kam sekos tas, ka pats nesasniegs to pašu.  Nākošreiz, ja vīrietis ieraudzīs, ka viņa partnere nav guvusi nekādu baudu no dzimumakta, tad viņš centīsies vēl vairāk, kā dēļ var rasties nopietns komplekss.

ja tomēr problēma rodas arvien biežāk, tad ir vērts nopietni par to aizdomāties un vērsties pie speciālista pēc palīdzības. Iesākumā ārsts noteiks diagnozi “anorgasmija”. Tālāk noteiks iemeslu un tad tiks veikta ārstēšana.

 

Avots: inv4you.com

Leave a Comment