Kāpēc nav vērts mēģināt jauno “nabas izaicinājumu”?

Nabas izaicinājums aizsākās Ķīnā, bet nu tas ir kļuvis populārs lielā daļā pasaules. Lielākoties tie ir jauni cilvēki, ar vienu roku uzņemot selfiju, bet ar otru “apskaujot” sevi tā, lai varētu aizsniegt savu nabu.

Cilvēki ir pieņēmuši un dedzīgi aizstāv viedokli, ka šis ir labas Vese***as un sportiskuma pārbaudījums. Aptuveni tā- tu esi pietiekami tievs, lai apvītu roku sev apkārt, tad noteikti tu esi veselīgs un sportisks. Un, ja tu to nespēj, tad ir laiks nokaunēties.

Šeit ir uzskaitīti iemesli, kādēļ ar šo muļķību nevajadzētu aizrauties:

  1. Sabiedrība šādā veidā gavilē par kaulainiem cilvēkiem, radot auglīgu vidi ēšanas traucējumu attīstībai un liek justies slikti tiem, kuri nevar izdarīt šo uzdevumu, radot kompleksus.
  2. Patiesībā tā ir plecu lokanības pārbaude, nevis sportiskuma un Vese***as. Plecs ir kustīgākais un elastīgākais loceklis visā ķermenī.
  3. Ir bijuši gadījumi, kad cilvēki ir centušies aizsniegt savu nabu tik ļoti, ka ir izmežģījuši plecu, plaukstas locītavu vai elkoni.
  4. Ja tu to vēlies pamēģināt- dari to, bet nepublicē to sociālajos tīklos, lai sagaidītu no cilvēkiem “apbrīnu” un sajūsmu, par to cik tev ir elastīgi locekļi. Šāda tipa cilvēki tev vēlas nokļūt tuvāk tikai tāpēc, lai labāk redzētu to brīdi, kā tu paklūpi. Un viņi nebūs tie, kuri palīdzēs.

Sasniedz dzīvē kaut ko patiesi lielisku un dalies tajā ar saviem draugiem, jo savas nabas aizsniegšana ir vienkārši muļķīga padarīšana. Cilvēki, kuri to dara, kauc pēc uzmanības. Vai tu vēlies būt viens no viņiem?

Avots: theatlantic.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dunno</cite>

    Pirms laika izlasīju par šo pasākumu. Pamēģināju. Ne s*da nesanāca. Bēdājos? Ne tak. Labāk lai ir normāla miesa, nevis tikai kauli.

Leave a Comment