Kāpēc patiesībā ir labi, ja tavs partneris tev sāk krist uz nerviem

Varbūt tas šķiet neloģiski, bet vienam otra kaitināšana nozīmē tikai to, ka jūs jūtaties pietiekoši ērti, lai otra sabiedrībā būtu tādi, kādi esat.

Attiecību speciāliste Kira Asatriana skaidro, ka tiklīdz beidzas “medusmēneša” periods, visi sāk atklāt savu patieso dabu. Nav nozīmes, vai esi sliņķis vai milzīgs pļāpa, patiesība agri vai vēlu nāks gaismā.

Savas patiesās dabas parādīšana liecina par veselīgu komforta līmeni attiecībās. Kad jūs sākat kašķēties savā starpā, tas nozīmē, ka vairs neizjūtat vajadzību visu laiku teikt tikai to, kas ir “pareizi”, un tas ir ļoti svarīgi ilgstošu attiecību nostiprināšanai.

Attiecību speciāliste norāda, ka šķietami kaitinošā rīcība vai īpašības, ko saskatām otrā cilvēkā, patiesībā nozīmē to, ka joprojām esat gatavi sniegt emocionālu ieguldījumu attiecībās. Vienaldzība, savukārt, var nozīmēt to, ka teorētiski jau esat attālinājušies viens no otra un dodat zaļo gaismu arī turpmākām attiecību problēmām.

Vēl viens iemesls, kāpēc šādi kaitinoši sīkumi nāk par labu attiecībām, ir tas, ka tādā veidā ir redzams, ko katrs cilvēks sevī var uzlabot. Piemēram, ja draugs kārtējo reizi aizmirsa nopirkt pienu, tas norāda uz nopietnāku problēmu – bezatbildību. Mēs, protams, neiesakām uzsākt milzīgus strīdus par parastu piena paku, bet, iespējams, nenāktu par sliktu ielūkoties nedaudz dziļāk tajā, kas jūs kaitina, un visu izrunāt.

Galvenais, labāk laiku pa laikam nedaudz pastrīdēties, nekā to nedarīt vispār.

Avots: womansday.com

Leave a Comment