Kad un kādēļ sievietes sāka skūties? To tu noteikti nezināji!

 

Paduses

Piemēram, Amerikā pirms 1915.gada sievietes neskuva paduses, jo, kurš gan tās vispār redzēja? Pat vārds “paduses” netika pārāk bieži izteikts, jo tās atrodas tik tuvu kādai citai ļoti interesantai ķermeņa daļai. Bet tad parādījās kleitas ar īsām piedurknēm un kāda Harper’s Bazaar reklāma, kas noteica, ka, pirms šādas kleitas tiek valkātas, ir jāiepazīstas ar “atbrīvošanos no nepatīkamiem matiņiem”. Viņiem nevajadzēja ilgu laiku, lai pārliecinātu sievietes par šādu nepieciešamību, un jau 20-to gadu sākumā padušu skūšana bija kļuvusi par normu.

Kājas

20-to gadu mode nesauca pēc nepieciešamības atbrīvoties no kāju matiņiem, tomēr 30-tajos gados šis jautājums jau sāka kļūt strīdīgs. 40-tie gadi atnesa vēl īsākus svārkus, caurspīdīgākas zeķes, kā arī sāka parādīties pin-uppiemēram, tāda aktrise un pin-up meitene kā Betija Grabla. Pēkšņi jēdziens “atbrīvošanās no nepatīkamiem matiņiem” kļuva daudz plašāks.

Lasi vēl: Vai gribi atbrīvoties no matiņiem uz sejas? Tad tev noteikti ir jāzina šis!

Betija Grable
Betija Grabla

Intīmās vietas

Vai šo trendu aizsāka porno aktrises? Sievietes, kuras baidījās par dažādām slimībām? Brazīlietes? Nē. Jau vairākus simtus gadu šo ķermeņa kopšanas metodi piekopa musulmaņu sievietes. Lielākajā daļā Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas topošajām līgavām pirms laulībām bija jāatbrīvojas no visa ķermeņa apmatojuma. Jā, no pilnīgi visa. Un tā laika gaitā pēc šīm laulībām sievietes arī sāka saglabāt šādu metodi, no kā arī ir iedvesmojušies vīrieši.

Avots: mentalfloss.com

Leave a Comment