Kādas izmaiņas Vese***as jomā tev sola 2020. gads? Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei

Ikviens vēlas ielūkoties nākotnē, un tāpēc, tuvojoties jaunajam gadam, astroloģiskās prognozes un horoskopi nākamajam gadam rada īpašu interesi. Un, ņemot vērā, ka cilvēkam pats svarīgākais ir Vese***a, noskaidrosim, ko sagaidīt katram no mums 2020.gadā.

Uzreiz teiksim, ka saskaņā ar ķīniešu kalendāru Baltā metāla žurka būs nākamā gada patronese. Žurka ir piesardzīgs dzīvnieks, kurš rūpējas par savu veselību un neļauj Sli**bai ieilgt. Zvaigžņu ietekme runā arī par labu cilvēku Vese***as uzlabojumam. 2020. gadā Saturns, planēta, kas simbolizē atbildību, gribasspēku un neatlaidību, īpaši ietekmēs cilvēkus. Tāpēc viņi kļūs atbildīgāki par sava organisma stāvokli un biežāk veiks noteikto ārstēšanas kursu līdz galam.

Tātad – ko katrai zodiaka zīmei Vese***as ziņā gatavo jaunais 2020. gads?

Auns
Pārāk aktīvajam un dinamiskajam Aunam astrologi iesaka kontrolēt savu uzvedību un biežāk domāt par sekām. Fakts ir tāds, ka nākamais ir garais gads, kas nozīmē, ka palielināsies traumu risks. Īpaši par to jāpiedomā ziemā – tas nozīmē gada pirmo un pēdējo mēnesi. Turklāt gada otrajā pusē Marsa aizbilstamajiem var saasināties hroniskas Sli**bas, kas nozīmē, ka ir jāievēro medicīniski ieteikumi un jāievēro diētisks uzturs.

Vērsis
2020. gada sākumā noslogoto Vērsi neregulāra ēšana var novest pie kuņģa un zarnu trakta problēmām. Esi gatavs tam, ka slimību saasināšanās dēļ tu vari nonākt Slim**cā un pat uz operācijas galda. Turklāt 2020.gads solās būt diezgan saspringts periods, kad Venēras aizbilstamajiem var parādīties neirotiski traucējumi. Astrologi iesaka nepiekrist ķirurģiskām operācijām vasarā un agrā rudenī.

Lasi arī: Ārkārtīgi precīzs 2020. gada horoskops sievietēm – noskaidro jau laicīgi, kas tevi sagaida

Dvīņi
Galvenā Dvīņu problēma nākamajā gadā būs novājināta imunitāte. Jau 2020. gada februārī-martā pastāv liels risks saķert infekcijas slimību, kas būs jāārstē Slim**cā. Lai no tā izvairītos, mēģini vairāk laika pavadīt svaigā gaisā un veic pasākumus, lai stiprinātu ķermeņa aizsargspējas. Pievērs uzmanību arī muskuļu un skeleta sistēmas problēmām. Rudenī pastāv esošo kaišu saasināšanās risks, īpaši, ja tās ir saistītas ar muguras lejasdaļu un kaklu.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

COMMENTS

Leave a Comment