Kādas izmaiņas Vese***as jomā tev sola 2020. gads? Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei

Vēzis
Gada sākumā Vēža zīmes pārstāvji var sajust miegainību un ātru nogurdināmību dienas laikā. Tāpēc jāpārbauda endokrīnās sistēmas darbība, bet pavasarī ieteicams iziet hormonu terapijas kursu. Arī gada otrā puse solās būt problemātiska Vese***as ziņā. Vēži var piedzīvot nervu satricinājumu, stresu un pat ieslīgt depresijā. Paredzams kāds notikums, kas mazinās tavu garīgo līdzsvaru. Neatsakies no medicīniskās palīdzības un saskarsmes ar mīļajiem. Šajā periodā tev atbalsts ir vienkārši vitāli nepieciešams.

Lauva
Lauvas zīmē dzimušo “Ahileja papēdis” 2020. gadā būs sirds problēmas. Atceries, ka sāpes un citus nepatīkamus simptomus nevajag ciest un ignorēt! Ja savlaicīgi nekonsultēsies ar ārstu un neveiksi ārstēšanu, rudenī vari uz ilgu laiku nokļūt Slim**cā un pat nonākt uz operāciju galda. Turklāt Lauvām būtu jāatsakās no sliktiem ieradumiem, jo īpaši no alkohola un jāsamazina treknu ēdienu iekļaušana ēdienkartē. Ja tu tam nepievērsīsi uzmanību, 2020. gada rudenī pastāv aknu darbības traucējumu risks.

Jaunava
Jaunavām 2020.gadā visvārīgākā vieta būs acis un uroģenitālā sistēma. Pastāv varbūtība, ka gados vecākiem cilvēkiem palielināsies acu spiediens un attīstīsies glaukoma. Centies nesasprindzināt redzi un precīzi ievēro medicīniskos ieteikumus. Ja runa ir par uroģenitālo sistēmu, tad Baltās žurkas gadā ikvienam Jaunavas zīmes pārstāvim jāveic ultraskaņas skenēšana. Šāds izmeklējums var atklāt jaunveidojumu nierēs vai urīnpūslī. Un šajā zodiaka zīmē dzimušajām sievietēm ieteicams pārbaudīt reproduktīvās sistēmas orgānus.

Svari
Svari, kam nepatīk apmeklēt ārstus, riskē ar problēmām 2020. gadā, bet viss tikai tāpēc, ka viņi nodarbojas ar pašārstēšanos. Neprofesionāla pieeja ārstēšanai var izraisīt ielaistas Sli**bas, kuras ārstiem būs jāatrisina Slim**cas apstākļos. Turklāt Venēras aizbilstamie gada sākumā un beigās cietīs no hroniskām elpošanas sistēmas slimībām. Pastāv risks, ka dažas Svari saslimst ar sinusītu. Lai no tā izvairītos, jau nākamā gada sākumā ir vērts padomāt par imunitātes stiprināšanu un veikt visus pasākumus, lai gada aukstajos mēnešos izvairītos no saaukstēšanās.

Skorpions
Skorpioniem nākamgad nav gaidāmas īpašas Vese***as problēmas. Galvenais ir neatstāt novārtā higiēnu, jo šogad visiem cilvēkiem bez izņēmuma palielinās infekcijas slimību risks. Ūdens stihijas pārstāvjiem vajadzētu padomāt par svara kontroli un holesterinēmijas attīstības novēršanu. Lai to izdarītu, ir svarīgi pārskatīt savu uzturu un ierobežot tādu pārtikas produktu lietošanu, kas bagāti ar ātrajiem ogļhidrātiem un cukuru. Veidojot labus ieradumus, tu nākotnē pasargāsies no slimībām.

Lasi arī: Ārkārtīgi precīzs 2020. gada horoskops sievietēm – noskaidro jau laicīgi, kas tevi sagaida

Strēlnieks
Paredzams, ka 2020. gads Strēlniekiem prasīs daudz enerģijas. Viņi sāks to tērēt, nespējot pilnībā atjaunot. Un, ja gada pirmajā pusē tas neietekmē labsajūtu, tad uz rudens pusi Strēlnieks jutīsies pilnībā nomocīts un izsmelts. Tāpēc vasarā Strēlniekam vajadzētu paņemt atvaļinājumu un doties uz kādu no eksotiskajām valstīm, lai atpūstos gan garīgi, gan fiziski. Bet pēc tam Jupitera aizbilstamajiem būs jāiemācās kontrolēt enerģijas patēriņu un vairāk laika veltīt tās atjaunošanai.

Mežāzis
Retrogrādais Marss Mežāzī liecina, ka 2020. gada pavasarī šīs zīmes pārstāvjiem jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem, lai nenonāktu nepatīkamā situācijā un netraumētu sevi. Vasarā vai rudenī zvaigznes iesaka apmeklēt ārstniecības iestādi, kur ir iespēja pārbaudīt savu organismu, jo īpaši redzes orgānus un muskuļu un skeleta sistēmu. Atklātās problēmas jāsāk risināt nekavējoties, jo pretējā gadījumā jau 2021. gadā tās liks par sevi manīt.

Ūdensvīrs
Nekārtīgi dzimumsakari 2020. gadā var ievērojami sabojāt noskaņojumu Ūdensvīram, kurš riskē saķert nepatīkamu seksuāli transmisīvo slimību. Tāpēc zvaigznes no nākamā gada pirmajām dienām stingri iesaka lietot kontracepcijas līdzekļus un izvairīties no biežas partneru maiņas. Ūdensvīram arī vajadzētu pasaudzēt nervu sistēmu, jo nākamajā gadā iesaistīšanās konfliktos var izraisīt nepatīkamas sekas neirotisku slimību veidā. Lai to izdarītu, ierobežo saskarsmi nepatīkamiem cilvēkiem un pirms naktsmiera izdzer vairākus pilienus dabiskas izcelsmes nomierinoša līdzekļa.

Zivis
Nākamā gada sākumā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem var būt problēmas ar zobiem, kas sagādās daudz nepatīkamu brīžu. Lai no tā izvairītos, tev jau tagad jāpadomā par zobārsta apmeklējumu un zobu ārstēšanu. Turklāt lielākajai daļai Zivju var rasties muguras problēmas 2020. gada vidū. Lai nesāktos mugurkaula Sli**bas, tev pēc iespējas ātrāk jāsāk veikt vingrojumus, kas palīdz pret osteohondrozi, jāiegādājas abonements uz baseinu un jāpārskata ēdienkarte. Zaudējot liekus kilogramus, tu vari mazināt slodzi un mugurkaulu.

Avots: fithacker.ru

COMMENTS

Leave a Comment