Pilnīgi loģiski iemesli, kādēļ tev būtu jāpārstāj lietot alkohols

Tu tiešām sāksi atcerēties lietas

Tiem cilvēkiem, kuri bieži lieto alkoholu, redzami pasliktinās atmiņa. Tu sāc aizmirst pavisam vienkāršas lietas, neatceries, ko īsti darīji. Tā ir ļoti neērta sajūta, kas nevienam cilvēkam nepatīk – ir jājautā draugiem, lai viņi izstāsta, kas ir noticis pagājušajā naktī. Ja tu pārstāj dzert, šī vairs nav problēma.

Vairs nekādu paģiru

Vai šo mums tiešām nāksies izskaidrot?

2 stop drinking

Tu ietaupi daudz naudas

Protams, tas ir atkarīgs no tā, cik daudz tu tērē alkoholam, tomēr naudas daudzuma palielināšanās ir garantēta.

Tavas problēmas sāk kļūst īstas

Kad tu esi par daudz iedzēris, mazas problēmas bez nekāda iemesla kļūst par lielām. Tomēr, kad esi pārstājis lietot alkoholu, drāma ir garām, un tu sāc pievērsties patiešām nozīmīgajām problēmām.

ezgif-211076203

Tava imūnsistēma tev pateiks “paldies” 

Tava imūnsistēma sāks nostiprināties un kļūt spēcīgāka.

Vairs nekādu draugu zaudēšanu alkoholā sastrādātu muļķību dēļ

Daudz sliktu lēmumu paliek nepieņemti, ja tu pārstāj lietot alkoholu. Un, tā kā pieņemsi mazāk sliktu lēmumu, tad arī tavi draugi par to būs pateicīgi.

Tu iesi izklaidēties, esot skaidrā

Šis ir viens no grūtākajiem punktiem, ja parasti ballītēs mēdz iedzert. Tagad tev nāksies censties rast jautrību, esot skaidrā prātā, bet ar laiku tu sapratīsi, ka tas pat ir daudz labāk, nekā vienmēr piedzerties.

Tu saproti, ka izklaidēties vari arī vienatnē

Alkoholam ir toksiska ietekme, tādēļ, ja vairs to nelietosi tik lielos daudzumos, atklāsi daudz ko jaunu par sevi. Iespējams, iemācīsies, ka tev var būt jautrī arī esot vienatnē.

Tu izskatīsies labāk

Alkohols bojā aknas, kas liek tavai ādai izskatīties vecākai un neveselākai. Beigu beigās, pārstājot lietot alkoholu, tu izskatīsies skaistāka un jaunāka. 

Avots: yourtango.com

Leave a Comment