Kādēļ sievietes biežāk pieņem “tētuka puncīti”, nekā vīrieši “mammas puncīti”?

Kad sieviete ierauga vīrieti ar “tētuka puncīti”, viņa automātiski domā, ka šis vīrietis ir ģimenes cilvēks, viņš nostāda ģimeni augstāk par savām vajadzībām. Bet, kad vīrietis ierauga sievieti ar “mammas puncīti”, viņš uzskata, ka viņa ir slinka un vēl aizvien nav nometusi svaru pēc grūtniecības. 

“Tētuka puncītis” ir kļuvis par pievilcības simbolu, jo šādi vīrieši tiek uzlūkoti kā potenciālie vīri un bērnu tēvi. Viņam ir darīšanas ārpus trenažieru zāles, un viņam nekad nebūs attaisnojuma uzmest vakariņas ar tevi, jo, redz, viņam jāiet uz zāli. Tajā pašā laikā vīriešiem fiziskā sievietes pievilcība ir daudz svarīgāka. Galu galā, alu cilvēku laikmetā šāds sievietes izskats bija labas Vese***as liecinieks, kā arī parādīja to, cik laba partnere sieviete būs. 

Tomēr īsto stāstu šādi uzskati nepastāsta.

Sievietes patiesībā ir savas lielākās kritizētājas – viņas sevi kritizē vairāk, nekā kāds vīrietis to kādreiz varētu darīt. 

Kad tu pajautā sievietei par viņas ideālo ķermeņa izmēru, tas bieži vien būs tievāks, nekā augumi, kuriem vīrieši dod priekšroku. To, ko sievietes uzskata par lieko svaru vai vienkārši “lielu”, “smagu”, vīrieši pārsvarā redz kā normālu un veselīgu – un pie tam arī pievilcīgu. 

Un te nu ir tā lieta – mēs dziļi, dziļi iekšā to visu zinām. Tomēr kaut kā tas netiek līdz sievietes loģiskajai domāšanai – tātad, ja tavam vīrietim patiks sieviete, kura nēsā 40. izmēra drēbes, tev šķitīs, ka viņa nēsā 38. izmēra drēbes, tādēļ pati vēlēsies būt 36.izmērs. 

Protams, ja vīrieši mums biežāk atkārtotu, cik skaistas esam, tas noteikti palīdzētu, tomēr galu galā sievietes izsalkums pēc tievuma nav tikai tādēļ, lai iepatiktos pretējam dzimumam. Dažkārt tas ir saistīts ar to, ka varam satikt sievietes ar savām sapņu ideālajām ķermeņa aprisēm. 

Ļoti skumja daļa no būšanas sievietei – neapmierinātība ar savu ķermeni. Bieži šī apmātība arī pārvēršas par depresiju. Tādēļ sievietēm derētu ar skaidrākām acīm pavērties spogulī un ieraudzīt, kādas viņas izskatās patiesībā!

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment