Kāds meikaps ir vispiemērotākais katrai no zodiaka zīmēm

AUNS

Ka gan vēl labāk varētu pasvītrot avantūrisko Aunu stūrgalvīgo raksturu, kā sarkana lūpu krāsa! Šīm zodiaka zīmes pārstāvēm zvaigznes droši ļauj eksperimentēt ar krāsām. Acu meikapā būtu vēlams aprobežoties ar ar tušu apjomam, bet tonālo krēmu vēlams izvēlēties pēc iespējas tādā pašā tonī kā āda.

VĒRSIS

Mākslinieciskie Vērši vairāk par visiem mīl par sevi rūpēties, tāpēc viņi vienmēr seko līdzi pēdējām modes aktualitātēm pasaulē. Viņi vienmēr prot veiksmīgi izvēlēties smaržas un atbilstoša toņa acu ēnas. Pelēkie, purpura, zaļie un brūnie toņi palīdzēs atklāt šīm zodiaka zīmes pārstāvēm viņu labākās rakstura iezīmes.

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāves izstaro radošumu, tāpēc spilgts, nestandarta meikaps var ļoti labi atspoguļot zinātkāro Dvīņu dabu.

VĒZIS

Emocionālajiem Vēžiem astrologi neiesaka izvēlēties pārāk spilgtas krāsas. Viņu jūtīgajai dabai vislabāk piestāv vienmērīgs tonis, bet, lai piedotu savam izskatam “rozīnīti”, Jūs varat viegli izcelt vaigu kaulus ar kādu maigu toni.

LAUVA

Lauvenes parasti izstaro pārliecību. Pasvītrot sava rakstura spēku viņas var, izceļot acis ar kādām dūmakainām acu ēnām. Svinīgos pasākumos derēs arī zeltainas acu ēnas, taču lūpu krāsu gan labāk izvēlēties ieturētos toņos.

JAUNAVA

Akurātajām Jaunavām piemīt gaumes un mēra sajūta, tāpēc viņām noteikti ļoti piestāvēs ieturēts meikaps maigos toņos. Viegli izcelt ādas toni palīdzēs izgaismojošais korektors.

SVARI

Svariem piestāv kontrasts. Šīs zodiaka zīmes pārstāves var drosmīgi eksperimentēt ar dažādiem meikapa stiliem, taču te der atcerēties, ka izcelt vajag tikai kaut ko vienu – vai nu acis, vai lūpas.

SKORPIONS

Dziļi kaislīgs meikaps kļūs par šīs sievietes temperamentu atspulgu. Drosmīgs acu ēnu tonis un izceltas lūpas – tas viss padara Skorpionu sievietes neparasti apburošas.

STRĒLNIEKS

Optimistiskos un labsirdīgos Strēlniekus izcels neitrāls meikaps. Viņu acu mirdzumam nav nepieciešams vēl papildus spožums. Viegli iekrāsoti vaigu kauli un nedaudz lūpu spīduma uz lūpām – tas ir viss, kas vajadzīgs, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvju pozitīvā enerģētika tāpat visu aizēnos.

MEŽĀZIS

Stūrgalvīgajiem un par sevi pārliecinātājiem Mežāžiem astrologi rekomendē ievērot mēru meikapa ziņā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm labāk turēties pa gabalu no izteikti kliedzoša meikapa un palikt pie brūni – bēšās vai pelēkās krāsu paletes.

ŪDENSVĪRS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm labāk likt akcentu uz acīm, dodot priekšroku pelēki – gaiši zilām vai arī sudrabotām ēnām. Zem šīs zodiaka zīmes dzimušās būtnes ir ar noslieci uz pārmērībām – tad nēsāt pārāk daudz kosmētikas, tad atkal iztikt pilnībā bez tās. Viegls lūpu spīdums, tuša skropstu apjomam un maigas ēnas vēsos toņos ir ideālais variants.

ZIVIS

Maigo, sapņaino un romantisko Zivju meikapam ir jābūt tieši tādam pašam. Lūpas ar rozā spīdumu un acis, kas izceltas ar kādu vēsa toņa acu ēnām, izskatīsies vēl noslēpumainām un mīklaināk. Meikaps pasteļu toņos piedos šīs horoskopa zīmes pārstāvēm vēl lielāku smalkumu.

 

Leave a Comment