Kāds partneris ir nepieciešams Skorpionam

4. Jums ir nepieciešams spēcīgs un uzticams partneris.

Jūsu bieži vien esat netaktiski. Jūs bieži aizvainojat ar savu uzvedību, pat ja nevēlaties to izdarīt. Tas var būt neveiksmīgi, jo jūs nekad nevarat būt pārāk jutīgās attiecībās. Jums jābūt ar kādu, kurš var pieņemt izvēlēto sodu!

Lasi arī: Zodiaka zīme Skorpions: darbs un finanses

5. Jums ir nepieciešams neticami jutīgs partneris.

Jums nepatīk atvērties. Tu esi cilvēks noslēpums. Tu esi mīkla. Jūs neesat vienkāršākais cilvēks. Jūs cenšaties sevi aizvērt, jo jūs baidāties, tikt ievainots. Bet tas nenozīmē, ka jūs nevēlaties saprast. Jūs vēlaties būt ar kādu, kas jūs izpratīs labāk, nekā pats sevi. Jums ir nepieciešams kāds, kas patiešām zina, ko jūs piedzīvojat emocionālā līmenī; pat ja jūs par to nerunājat.

6. Jums ir nepieciešams partneris, kurš var sapņot

Jūs esat ļoti vērienīgs. Jūs neesat persona, kas gatavojas pārvērst jūsu attiecības jūsu Visuma centrā. Jums ir daudz sapņu; un jums ir jābūt ar tādu pašu partneri. Jūs nevarat atļauties sev ievērot tos, kuri neko sapņo. Jums ir vajadzīga dzīve, kurai ir panākumi un sasniegumi.

Lasi arī: Zodiaka zīme Skorpions: akmeņi, talismani un krāsas

7. Jums ir nepieciešams partneris, kurš pievērš lielu uzmanību detaļām.

Jūs neesat ļoti izteiksmīgs mutiski; bet tu vēlies runāt ķermeņa valodā. Tieši tāpēc jums ir nepieciešams partneris, kas ir uztverošs; kas var lasīt to, ko jūs mēģināt teikt, pievēršot lielu uzmanību detaļām.

8. Jums ir nepieciešams partneris, kurš var būt neatkarīgs.

Tu pats esi diezgan neatkarīga dvēsele. Parasti jūs vēlaties kontrolēt sevi. Jūs varat izstrādāt visu savu biznesu. Un jūs patiešām vēlaties, lai jūsu partneris būtu tāds pats. Jūs vēlaties būt ar kādu, kas nebūs atkarīgs no jums. Jums nav nepieciešams partneris, kas pastāvīgi pieķersies tev. Jūs novērtējat savu vientulību. Jūs nevēlaties būt ar kādu, kurš vēlas pavadīt katru savas dzīves sekundi kopā ar jums. Jūs joprojām vēlaties saglabāt savu personību jūsu attiecībās.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment